Search found 969 matches

by Mess
Thu Jul 23, 2009 10:07 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: WoWhead Itemlink/Achievements
Replies: 4
Views: 2393

Re: WoWhead Itemlink/Achievements

I'm also looking for a wowhead link mod. :)
by Mess
Thu Jul 23, 2009 7:46 am
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [ABD] PBWoW RC4 for phpBB 3.0.6
Replies: 143
Views: 85590

Re: [DEV] PBWoW RC2 for phpBB 3.0.5

It looks amazing, Paybas. And it installed perfectly via AutoMOD, all i had todo was copy the Styles to the style folder. And the installation folder to the mod folder and press install on the AutoMOD tab. I was prepared to do all the edits by hand but this worked beautifully, and much less risk of ...
by Mess
Wed Jul 22, 2009 1:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Post Bot Mod - New Version 1.0.2
Replies: 732
Views: 72867

Re: [RC] Post Bot Mod - New Version 1.0.2

Just wanted to chim in and say I'm also looking forward to the RSS feature. Especially the part about posting from different accounts to different forums, and the posting of feeds even when no one is browsing the forum.

Keep up the good work. :)
by Mess
Tue Jul 14, 2009 9:24 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0
Replies: 761
Views: 88744

Re: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0

I'm still keeping an eye on the development of this mod. It looks amazing. Do you think you will add AutoMOD support in the future? Id rate this as a semi difficult mod to install. Reducing the risk of error and need for support, and ofcause ~30min installing time to ~30sec by using AutoMOD seems ve...
by Mess
Tue Jul 14, 2009 8:33 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC1] phpGrr! (Portal)
Replies: 13
Views: 2436

Re: [RC1] phpGrr! (Portal)

Very nice. My favorite portal atm. :)
by Mess
Tue Jul 07, 2009 8:14 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Subforum Display Options 0.1.0
Replies: 85
Views: 16785

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Iwe been looking for something like this. It looks great.
Thank you. :)
by Mess
Fri Jul 03, 2009 10:28 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0
Replies: 761
Views: 88744

Re: [DEV] Thank Post Mod (hide MOD compatible ) 0.2.0

Looking good. I'm looking forward to trying it out. :) I ran into a few problems while installing I wanted to report. I tried installing using AutoMOD I got 2 errors: It couldnt find: Find Tip: This may be a partial find and not the whole line. Code:Select All 'SIGNATURE' => $member['user_sig'], In ...
by Mess
Fri Jul 03, 2009 7:00 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: AutoMOD tab not showing up...
Replies: 9
Views: 717

Re: AutoMOD tab not showing up...

I recreated our forums from scratch and things are now working as expected.
I guess this was another remainder to backup everything (incl. SQL) before tampering.
by Mess
Wed Jul 01, 2009 6:55 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: AutoMOD tab not showing up...
Replies: 9
Views: 717

Re: AutoMOD tab not showing up...

There is not without manually removing it. This will be fixed eventually :? How would you do the manual deletion. Removing the Automod-related files? But what is about data base entries. If the modules show up under the system tab and are enabled, its not immediately obvious what would cause the ta...

Go to advanced search