Search found 704 matches

by zoid
Wed May 29, 2002 11:59 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help With How Signatures Are Displayed
Replies: 2
Views: 195

This would require a code modification. Just look for "_________________" in posting.php, privmsg.php and viewtopic.php.

Alexander
by zoid
Wed May 29, 2002 11:09 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [FAQ] The phpBB Copyright
Replies: 14
Views: 13659

[FAQ] The phpBB Copyright

New link to the Knowledge Base Since this question came up quite often in the last time, here some answers. May I remove the copyright from the footer? While the phpbb group would appreciate it, if you would let the copyright message stay, you actually may remove it. However you will not get any of...
by zoid
Wed May 29, 2002 10:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Resource problems
Replies: 6
Views: 561

Such a statement is ridiculous with max. 9 simultaneous users. The best advice I can give, is to search for another host.

Alexander
by zoid
Wed May 29, 2002 10:26 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars on Different Server
Replies: 11
Views: 494

You cannot use the gallery feature with a remote machine, unless you use some sort of remote mounting (NFS or samba).

Alexander
by zoid
Wed May 29, 2002 9:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem After Transfer
Replies: 5
Views: 175

You are apparently using the "caching template system". Please see http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=7495 and http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=7532 for more information. Further it seems to me you do not have a "cache" directory in your subsilver template directory.

Alexander
by zoid
Wed May 29, 2002 7:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Uhh... I have a problem "Hacking Attempt" in Permi
Replies: 3
Views: 280

The "hacking attempt" message was introduced with phpbb 2.0 RC4 to fix a security issue. It indicates that one tries to run a phpbb 2.0 script outside of the phpbb2 security context. Which mod(ification)s did you exactly install?

Alexander
by zoid
Wed May 29, 2002 5:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problems posting
Replies: 6
Views: 314

This reply code means phpbb sent a command which was not understood by the specified SMTP server. It would be helpful to know to which command this is the reply. Activate the debug mode (as described in http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=13308) and tell us the line where the message appears....
by zoid
Wed May 29, 2002 5:07 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How do you do this ?
Replies: 1
Views: 115

by zoid
Wed May 29, 2002 5:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I made a booboo =(
Replies: 2
Views: 161

Register a new user and run the following query UPDATE phpbb_users SET user_level=1 WHERE username='[username]' If you do not have automatic activation you also have to activate the user with the following query UPDATE phpbb_users SET user_active=1 WHERE username='[username]' Replace [username] with...
by zoid
Wed May 29, 2002 5:00 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: What did I do wrong?
Replies: 9
Views: 476

If you mean with "account that my ISP provided" the SMTP server and it worked before then it is quite likely that your ISP did some changes, just ask him. Do you really need SMTP authentication, doesnt it work either with emtpy username/password fields? Anyway, concerning your mail() problem, an err...
by zoid
Wed May 29, 2002 4:50 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: What did I do wrong?
Replies: 9
Views: 476

From this message I would say your SMTP server does not support the "AUTH LOGIN" command. Does your SMTP server require authentication? If not, leave the username and password field empty. After all, cant you just simply use mail() instead of SMTP?

Alexander
by zoid
Wed May 29, 2002 4:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: header error?
Replies: 3
Views: 171

by zoid
Wed May 29, 2002 4:06 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: What did I do wrong?
Replies: 9
Views: 476

by zoid
Wed May 29, 2002 4:00 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Anyway to go to admin index with bad templates?
Replies: 11
Views: 304

You need to run those two queries to activate subsilver again. UPDATE phpbb_config SET config_value = 1 WHERE config_name = 'default_style'; UPDATE phpbb_config SET config_value = 1 WHERE config_name = 'override_user_style'; In order to get your digitaltwilight template working you need templates/di...
by zoid
Wed May 29, 2002 3:55 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: bad links in emails
Replies: 2
Views: 129

Adapt the script path in the board configuration.

Alexander

Go to advanced search