Search found 32 matches

by skinmaster
Mon Apr 25, 2005 7:33 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

Right it appears that the Moby thread mod means that the standard URLS issued by the topic watch mod are broken.

I don't know how the moby thread mod works. I'd have to have a look to provide a fix. But I don't really have time at the moment.
by skinmaster
Sat Apr 23, 2005 5:25 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

First... Is there a way to set which forums users are allowed to watch? I didn't see a setting in the ACP, but I may have just missed it. No. It works exactly like watch topic. It's 95% the watch topic code, re-tasked to watch forum. Second... A request (as if you don't already have enough to do): ...
by skinmaster
Sat Apr 23, 2005 5:21 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

Re: problem with link to forum in email

Hi, after I installed this Mod the users who gets replies either from a forum or from a topic watch cannot access the forum diectly through the link in the email. It reports that the forum does not exist. In the header the wrong information is given to the browser. What can I do to get a working li...
by skinmaster
Sat Apr 23, 2005 5:21 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

It was developed against 2.0.13, and runs fine on 2.0.14, I think it'll work fine on 2.0.11, but I've not tested.
by skinmaster
Thu Apr 21, 2005 6:42 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

I downloaded the zip file, and the readme says I need to install the original mod FIRST... that this is a mod to that mod. Where is the original file? I found what I think to be in another site, but not here. The mod includes a mod to itself. The file Forum-Watch-1.0.2.mod is the Forum Watch mod. I...
by skinmaster
Wed Apr 20, 2005 7:13 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

I installed your functions_post.php into my site, replacing code here: //-- mod : calendar -------------------------------------------------------------------------------- // here we have added // , topic_calendar_time, topic_calendar_duration // , $topic_calendar_time, $topic_calendar_duration // a...
by skinmaster
Wed Apr 20, 2005 6:43 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

Hmmm... Flood control is handled in submit_post in functions_post.php around line 216: // // Post a new topic/reply/poll or edit existing post/poll // function submit_post($mode, &$post_data, &$message, &$meta, &$forum_id, &$topic_id, &$post_id, &$poll_id, &$topic_type, &$bbcode_on, &$html_on, &$smi...
by skinmaster
Wed Apr 20, 2005 6:30 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

Can you send me your pre forumwatch mod postings.php? Then I can diff it against my post forumwatch watch mod postings.php and see what's going on. Also, the includes/functions_post.php file after you apply the forum watch mod. AS I suspect the problem is in there, it's just the call makes it appear.
by skinmaster
Wed Apr 20, 2005 6:19 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

Re: Error-You cannot make another post so soon after your la

It looks like the code replacement in posting.php is causing the issue. The replace in posting.php calls a different function to the regular one if a new topic is being posted, rather than anything else happening. The called function is 90% a clone of the existing function, and contains no code rel...
by skinmaster
Mon Apr 18, 2005 6:54 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] Forum Watch
Replies: 311
Views: 89500

I've noticed what I believe to be a problem with the mod. When clicking "Watch this forum for new topics" and going back to view forum, a gap may form between the page number and the now "Stop watching this forum". I dont' see this behaviour on my forums using SubSilver as the theme. I have not tri...
by skinmaster
Mon Apr 11, 2005 8:59 am
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: MOD Studio source code
Replies: 2
Views: 201

Excellent cheers.

Don't want to touch the mod parsing/setting up stuff, but I note stuff like the edit menu, hot keys, other simple touches that could make it a lot easier to use I can get sorted pretty quickly.

Plus perhaps some of the help menu items, online validation etc.
by skinmaster
Mon Apr 11, 2005 8:32 am
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: MOD Studio source code
Replies: 2
Views: 201

MOD Studio source code

I note that in the mod creation tools database category there are some old versions of the mod studio source code, but not the latest. Having just created my first mod with it, and run into a bunch of frustrations and problems, I'd like to have a look at the source and see if I can't fix a few of th...
by skinmaster
Sat Jan 08, 2005 7:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Profile Icons and other images
Replies: 3
Views: 168

OK, I've solved part of my problem. In db/mssql.php line 291: $row[$key] = stripslashes($value); Change it to: $row[$key] = trim(stripslashes($value)); For some reason when I query back the fields if they are the empty string they are a single space. This must be a bug in PHP 4.3.9's MS SQL support ...
by skinmaster
Fri Jan 07, 2005 8:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Profile Icons and other images
Replies: 3
Views: 168

Upgraded to PHP 4.3.9 (4.3.10 has a MSSQL bug with inserts that stopped the PHPBB from working :() and I still have the issue.

Is this something that can be fixed with an MSSQL config, or a PHP config? Or is it something that PHPBB on Windows/IIS/MSSQL/PHp are stuffed with?
by skinmaster
Fri Jan 07, 2005 7:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Profile Icons and other images
Replies: 3
Views: 168

Hmm well I seem to have figured this one out. I'm running PHPBB with SQL Server 2000 on WIndows 2000 Advanced Server in IIS with PHP installed as CGI Mode. The problem appears to be here: $rank_image = ( $ranksrow[$j]['rank_image'] ) ? '<img src="' . $ranksrow[$j]['rank_image'] . '" alt="' . $poster...

Go to advanced search