Search found 146 matches

by mre03
Thu Apr 08, 2004 5:36 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB][2.0.10] Online/Offline/Hidden Mod v2.2.3
Replies: 133
Views: 16497

Tonight I will zip the tpls and send them along to you. i think this is the best solution, i will check your file and test it in local im still using the v.206 phpbb and i have a different template, which is the EOS, some of the files i couldnt locate or were different, does the only work with the ...
by mre03
Wed Apr 07, 2004 10:49 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Custom Title MOD
Replies: 1238
Views: 253955

under profile section for members, the custom title text is not there and instead its this ":" i was trying figure out if there was a script i inputted wrong making the text a colon but wasnt having any luck does any know what i need to do to make the members know that its a custom title box? sorry ...
by mre03
Wed Apr 07, 2004 6:56 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB][2.0.10] Online/Offline/Hidden Mod v2.2.3
Replies: 133
Views: 16497

im still using the v.206 phpbb and i have a different template, which is the EOS, some of the files i couldnt locate or were different, does the only work with the subsilver template?
by mre03
Wed Apr 07, 2004 7:14 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Megamail 0.9.6 (was 'Split MassMail in Chunks 0.9.2')
Replies: 285
Views: 81993

yeah i get the same problem using the regular one, thats why i used the mega mail, but as far as the language pack, im not using any, so im still not sure what i need to do, to resolve it. actually i think i just figured it out when you told me, because i had another small error. When i backed up t...
by mre03
Wed Apr 07, 2004 6:31 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Megamail 0.9.6 (was 'Split MassMail in Chunks 0.9.2')
Replies: 285
Views: 81993

yeah i get the same problem using the regular one, thats why i used the mega mail, but as far as the language pack, im not using any, so im still not sure what i need to do, to resolve it.
by mre03
Tue Apr 06, 2004 1:44 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Megamail 0.9.6 (was 'Split MassMail in Chunks 0.9.2')
Replies: 285
Views: 81993

Yes, don't use what is in the first post. As I clearly wrote: This was discontinued and replaced with a more sophisticated mod, see below: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?p=561729#561729 discontinued, replaced with megamail 04. May 03 updated to 0.9.2 25. April 2003 updated to 0.9.1 24. Ap...
by mre03
Mon Apr 05, 2004 11:06 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Megamail 0.9.6 (was 'Split MassMail in Chunks 0.9.2')
Replies: 285
Views: 81993

thanks for the info!
by mre03
Mon Apr 05, 2004 10:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Some members cannot upload avatars
Replies: 46
Views: 3674

Re: Real Solution

I myself have always had the same problem running Win2k IIS and MSSQL 2k. Here is what your webhost person most likely found that fixed it. I've done it, it works, took me all of 30 seconds. It's an extremely simple fix, and this particular file hasn't been updated since 2.0.6, so it's probably not...
by mre03
Mon Apr 05, 2004 9:36 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Megamail 0.9.6 (was 'Split MassMail in Chunks 0.9.2')
Replies: 285
Views: 81993

easy install, just had a quick question, i havent tried to mass email yet and i know this may sound stupid, but i was wondering what


100 meant and the 10 S. meant in the boxes

thanks
by mre03
Mon Apr 05, 2004 9:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email is not working 2.06
Replies: 3
Views: 291

thanks! this should be very useful
by mre03
Mon Apr 05, 2004 12:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass Email is not working 2.06
Replies: 3
Views: 291

Mass Email is not working 2.06

i was trying to send a mass email on my forum and i was getting an error

this is the code i was getting:

Code: Select all

Ran into problems sending Mail. Response: 452 too many recipients

DEBUG MODE

Line: 164

File: d:\www\i\m\import-store.com\www\forum\includes\smtp.php
does anyone know the problem for this?

Go to advanced search