Search found 35 matches

by rabbmasterflash
Wed Dec 23, 2009 7:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Images not showing since upgrade to 3.06
Replies: 9
Views: 542

Re: Images not showing since upgrade to 3.06

I am having this issue also actually, it works if I switch to one of the default phpbb templates but not with the rocket theme template I use even if I change the image set to use prosilver, it won't work what is odd is, when the board loads you see them for a split second then they go bye bye http:...
by rabbmasterflash
Wed Dec 23, 2009 6:07 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: BBCode Buttons not working
Replies: 2
Views: 641

Re: BBCode Buttons not working

that is precisely what it was, bravo!

thanks ;)
by rabbmasterflash
Wed Dec 23, 2009 5:38 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: BBCode Buttons not working
Replies: 2
Views: 641

BBCode Buttons not working

Hello, I am on 3.0.6 and it seems none of the buttons on posts or signatures work. I am talking about the ones for Bold, Italic, Img, etc. Nothing happened when they are clicked.

Has anyone else run into this? It has never worked for me for some reason.
by rabbmasterflash
Tue Dec 22, 2009 7:56 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 80487

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

I cannot get anything to post and I am not sure why, I have cleared the cache and followed all of the instructions but it never pulls any feeds
by rabbmasterflash
Wed Dec 16, 2009 2:26 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Remove: Login/Register/logout links
Replies: 11
Views: 4009

Re: Remove: Login/Register/logout links

Hello, I am trying to do the exact same thing for the exact same reason (my site is Joomla, I don't want 2 logins)

I want to get rid of the login/logout and User CP links but when I changed the overall_header.html file as suggested, they are still there

any hints?

Go to advanced search