Search found 257 matches

by rickey29
Thu Mar 05, 2015 1:12 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi fanmail, I do a testing in my environment: http://mphpbb3.flexplat.com/viewtopic.php?f=2&t=18 All external URL work for Tablet and Smartphone style. Look like some JavaScript of jQuery Mobile conflicts with the one of your web site. You can setup an empty phpBB 3 web site, which do not have othe...
by rickey29
Wed Mar 04, 2015 6:35 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi again :) 1. The "I forgot my password" page is missing :| ucp.php?mode=sendpassword 2. I PMed you my ucp_register.html file 3. I found another important problem: Links inside posts including # in the URL do not work (tablet and smartphone): http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?style=11&f=...
by rickey29
Wed Mar 04, 2015 5:34 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

What about this problem? :shock: Posted Links inside the website domain name and outside the message board folder do not work (tablet and smartphone): http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?style=11&f=2&t=350240 (links inside post working fine with feature phone style) http://www.fanmail.biz/m...
by rickey29
Wed Mar 04, 2015 12:45 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

What about this problem? :shock: Posted Links inside the website domain name and outside the message board folder do not work (tablet and smartphone): http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?style=11&f=2&t=350240 (links inside post working fine with feature phone style) http://www.fanmail.biz/m...
by rickey29
Tue Mar 03, 2015 1:34 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi again :) 1. The "I forgot my password" page is missing :| ucp.php?mode=sendpassword 2. I PMed you my ucp_register.html file 3. I found another important problem: Links inside posts including # in the URL do not work (tablet and smartphone): http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?style=11&f=...
by rickey29
Wed Feb 25, 2015 1:02 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

I reinstalled your MOD and Registration is now working :D There are still some small problems with the style: Phone (problem with style): http://surfmypictures.com/photo/64b86825da65ec10/cshjy/1.PNG Tablet (problem with style): http://surfmypictures.com/photo/9fe78fd20a0c1274/du87y/2.PNG http://sur...
by rickey29
Mon Feb 23, 2015 1:20 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

It does not work :| With the tablet version i've got an "error loading page" My forum version is 3.0.7-PL1 http://www.fanmail.biz/mboard/ From my Chrome debug mode, I get following error message: template->_tpl_load_file(): File ./styles/prosilver/template/timezone_option.html does not exist or is ...
by rickey29
Sun Feb 22, 2015 1:53 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi again :) I downloaded the new version from here: https://github.com/rickey29/mobile-phpbb-3/archive/master.zip then uploaded the new ucp_register.html files & Deactivate/Activate each style but it does not work :| http://surfmypictures.com/photo/16e872278241aa22/glftz/5.PNG Hi fanmail, Sorry for...
by rickey29
Wed Feb 18, 2015 2:10 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi rickey29 :) Thank you so much! It fixed the problem :D I found another problem: If you create a "Custom profile fields" (Users and Groups >> Custom profile fields ) and check "Display on registration screen" and "Required field" http://surfmypictures.com/photo/16e872278241aa22/ixnyu/1.PNG The fi...
by rickey29
Tue Feb 17, 2015 1:47 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

My understanding is, even the end user inputs wrong answer in the custom profile field, he/she can still register successfully, right? No. The user has to give the correct answer :| You, as web administer, will manually check his/she answer, and delete his/her account if the answer is wrong, right?...
by rickey29
Mon Feb 16, 2015 11:39 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi rickey29 :) Thank you so much! It fixed the problem :D I found another problem: If you create a "Custom profile fields" (Users and Groups >> Custom profile fields ) and check "Display on registration screen" and "Required field" http://surfmypictures.com/photo/16e872278241aa22/ixnyu/1.PNG The fi...
by rickey29
Sat Feb 14, 2015 11:19 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi rickey29 :) Thank you so much! It fixed the problem :D I found another problem: If you create a "Custom profile fields" (Users and Groups >> Custom profile fields ) and check "Display on registration screen" and "Required field" http://surfmypictures.com/photo/16e872278241aa22/ixnyu/1.PNG The fi...
by rickey29
Fri Feb 13, 2015 11:59 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi, I've installed your your MOD on my forum. I get this error: Imageset misses “en” localisation » jQuery-Mobile smartphone Imageset misses “en” localisation » jQuery-Mobile smartphone http://surfmypictures.com/photo/f591e3220232590e/5n8ot/1.PNG Thanks for your help Hi fanmail, I am sorry for the ...
by rickey29
Fri Feb 13, 2015 12:39 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile phpBB 3
Replies: 185
Views: 61763

Re: [DEV] Mobile phpBB 3

Hi, I've installed your your MOD on my forum. I get this error: Imageset misses “en” localisation » jQuery-Mobile smartphone Imageset misses “en” localisation » jQuery-Mobile smartphone http://surfmypictures.com/photo/f591e3220232590e/5n8ot/1.PNG Thanks for your help Hi fanmail, I am sorry for the ...
by rickey29
Sat Jan 24, 2015 6:05 am
Forum: Extension Requests
Topic: Automatic Installation/Updating Solution?
Replies: 3
Views: 286

Re: Automatic Installation/Updating Solution?

Hi David and Robert, Thanks for your feedback. First of all, I still believe this automatic installation and updating is necessary. Considering ten years later, we have about ten times more CMS projects, ten times more extension/style modules, installing on ten more web servers... We can not do the ...

Go to advanced search