Search found 22 matches

by Kilzin
Mon Jan 18, 2010 10:08 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: The specified forum image does not exist
Replies: 6
Views: 339

The specified forum image does not exist

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.5 What is your board's URL? http://quantumguild.co.cc Who do you host your board with? Byethost How did you install your board? I used a tool provided by my host Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install Do y...
by Kilzin
Mon Jan 18, 2010 9:17 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: The specified forum image does not exist
Replies: 6
Views: 339

The specified forum image does not exist

Hi I did follow from http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=1789465&start=15 and Replace if (!file_exists($phpbb_root_path . $forum_data['forum_image'])) with if (!empty($forum_data['forum_image']) && !file_exists($phpbb_root_path . $forum_data['forum_image'])) It doesnt...
by Kilzin
Fri Jan 15, 2010 6:25 am
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SE Pro Style 1.0.7
Replies: 171
Views: 33213

Re: [RELEASE] SE Pro Style 1.0.1

Hi Stoker! I did follow your description to add link. When I added link to gallery but it doesnt work Here is the code: <li class="menu_button"><a href="{U_INDEX}"><span>{L_INDEX}</span></a></li> <li class="menu_button"><a href="otf_gallery.php"><span>Gallery...
by Kilzin
Fri Jan 15, 2010 6:00 am
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SE Pro Style 1.0.7
Replies: 171
Views: 33213

Re: [RELEASE] SE Pro Style 1.0.1

Hi Stoker! I did follow your description to add link. When I added link to gallery but it doesnt work Here is the code: <li class="menu_button"><a href="{U_INDEX}"><span>{L_INDEX}</span></a></li> <li class="menu_button"><a href="otf_gallery.php"><span>Gallery<...
by Kilzin
Wed Jan 13, 2010 6:19 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTTP 500 internal error server - Cannot login ACP
Replies: 2
Views: 307

Re: HTTP 500 internal error server - Cannot login ACP

If the problem started happening immediately after installing the MOD, then it is likely the cause. You should check to see if all edits were made correctly. If you're still having issues, you should ask the MOD author. One thing to check is your server's error logs. 500 errors usually leave more d...
by Kilzin
Wed Jan 13, 2010 5:27 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTTP 500 internal error server - Cannot login ACP
Replies: 2
Views: 307

HTTP 500 internal error server - Cannot login ACP

I cannot login ACP in phpbb3 when I get HTTP 500 internal error server. I can use MCP and other but not ACP. I dont see any error message. I have installed mods: phpbb3portal and WoW Raid Progression. Template I use polyethylene. I have not problem with MySQL and other... I has check CHMOD on folder...

Go to advanced search