Search found 440 matches

by MaddoxX
Fri Jan 13, 2006 9:56 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] No Double Attachments (for AttachMOD)
Replies: 49
Views: 14226

I'm wondering if any1 could update this to work on the latest Attachmod ;>
cuz i can't find those entries in posting_attachments
by MaddoxX
Thu Jan 12, 2006 6:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2223764

Where can I view the version of this mod when it has been installed?
by MaddoxX
Thu Jan 12, 2006 2:24 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DISC] TorrentPier BitTorrent Tracker MOD
Replies: 113
Views: 51216

Are torrents that are not on the tracker going to be supported? I read in this topic that there are several problems with it ? And hmm how would you do it if: Only the admin/moderators can post/make torrents but that all other sections users can still add .torrents but not to tracker With this I mea...
by MaddoxX
Wed Jan 11, 2006 1:13 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Anti Robotic Login Flood 1.0.4
Replies: 31
Views: 9003

I have 2.0.19 and its not there... anywayz I always had a autologin box there so where is it now ^^
by MaddoxX
Tue Jan 10, 2006 10:41 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Anti Robotic Login Flood 1.0.4
Replies: 31
Views: 9003

ESQARE wrote: do you enable "Allow automatic logins" in admin panel?

Uhm that option doesnt exist... and if I use the old code it's there (in the template) when I use the new one its gone
by MaddoxX
Tue Jan 10, 2006 12:52 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DISC] TorrentPier BitTorrent Tracker MOD
Replies: 113
Views: 51216

Aaru Bui wrote: TorrentPier does not support external torrents. As for limiting uploads, just configure the Attachment MOD to only allow Admins.

Doesn't that disable posting attachments for users on the board itself?
by MaddoxX
Tue Jan 10, 2006 12:51 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Anti Robotic Login Flood 1.0.4
Replies: 31
Views: 9003

Well, it's just gone as you can see on my forum index :/
any code you want me to show you ?!
by MaddoxX
Mon Jan 09, 2006 1:40 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Original Mod Hide aka LockDown by PhiliWeb (2002)
Replies: 26
Views: 5660

I think I have an very old version of this mod, how would i be able to update it
by MaddoxX
Mon Jan 09, 2006 1:26 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DISC] TorrentPier BitTorrent Tracker MOD
Replies: 113
Views: 51216

and i would like to know when the new version comes cuz thats when im going to install it :>
by MaddoxX
Mon Jan 09, 2006 1:22 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] FXP Mod
Replies: 16
Views: 3497

No it's a fault in your install "readme" Cuz in the original posting.php it looks like 'reviewbody' => 'posting_topic_review.tpl') ); you should let people replace that part with 'reviewbody' => 'posting_topic_review.tpl', 'ftpbody' => 'posting_ftp_body.tpl') ); so it looks more clear to them ;) cuz...
by MaddoxX
Sat Jan 07, 2006 4:12 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: phpbb_sessions_keys
Replies: 2
Views: 365

fixxed it already :>
by MaddoxX
Sat Jan 07, 2006 1:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Max. Login Attempts
Replies: 9
Views: 261

Yes, I noticed that myself on my forum after I had just updated to 2.0.19. You see, I logged in but entered a wrong password on purpose. After 5 attemps I was unable to log in for the next 30 minutes!!!!!!! ... and I am the administrator!!! Just imagine 10 other guys doing that all the time!! I thi...
by MaddoxX
Sat Jan 07, 2006 1:10 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] FXP Mod
Replies: 16
Views: 3497

Well I fixed the error in posting.php, I don't know if you made a mistake or it was cuz I had modified posting.php

it should look like:

Code: Select all

	'reviewbody' => 'posting_topic_review.tpl',
 	'ftpbody' => 'posting_ftp_body.tpl')
);
by MaddoxX
Sat Jan 07, 2006 12:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: phpbb_sessions_keys
Replies: 2
Views: 365

phpbb_sessions_keys

After cleaning out my forum (empty DB by using phpmyadmin)
the phpbb_madsessions_keys isn't getting filled anymore with keys :/

so im wondering:
1. is this normal (prolly not)
2. there are no errors or whatsoever
3. possible to fix?
by MaddoxX
Sat Jan 07, 2006 6:05 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] CodeCrush Log System (v.0.4.2alpha) (Dec-07)
Replies: 801
Views: 161499

After I cleaned my forum (full DB reset) it doesn't log any users anymore!

What can the problem be? I checked the tables and in the configuration it says its on :/

Go to advanced search