Search found 440 matches

by MaddoxX
Sat Jan 07, 2006 2:24 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Anti Robotic Login Flood 1.0.4
Replies: 31
Views: 9008

Installed it, but
1 problem

1. I don't see my autologin box anymore on index.
2. I made a Addon so it works on Olympus Login Screen.
by MaddoxX
Fri Jan 06, 2006 5:49 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] FXP Mod
Replies: 16
Views: 3497

Oh well going to install this one to my board since adding ftps to a topic might become handy ;) ok well its impossible to install this mod due errors: 1. there's no lang_main.php changes added 2. theres something wrong with: # #-----[ FIND ]------------------------------------------ # 'reviewbody' ...
by MaddoxX
Wed Jan 04, 2006 2:02 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] FXP Mod
Replies: 16
Views: 3497

The status should be in the topic and not on viewforum :]
by MaddoxX
Sun Dec 11, 2005 7:10 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Autologin Upon Registration v0.0.2
Replies: 37
Views: 5187

Well, i'm not here to ruin your mod or maybe I didn't read too well.

What would this mod do when the account needs activation first ?
by MaddoxX
Wed Nov 23, 2005 10:16 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DISC] TorrentPier BitTorrent Tracker MOD
Replies: 113
Views: 51218

Nice mod, is there currenlty a stable version of this one ? :D
by MaddoxX
Wed Nov 16, 2005 11:27 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DISC] Activity Mod Plus (Newest Release: v1.1.0)
Replies: 2514
Views: 232387

The error, is posted in the changlog post @ the support board. The white page loads, a temp fix was discussed weeks ago, if memory serves, it has to do with your hosting raising the memory limit in the php.ini file. it's on 200mb so it can't be that :> can ya post the direct link to changelog and f...
by MaddoxX
Wed Nov 16, 2005 3:27 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] PJIRC Chat MOD v3.1.2a <NEW!>
Replies: 55
Views: 11627

its on my site ;)
by MaddoxX
Sat Nov 05, 2005 12:28 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] CodeCrush Log System (v.0.4.2alpha) (Dec-07)
Replies: 801
Views: 161630

its weird.. when im in admin cp and try to use: View Backup I get: Couldn't get IP Log information DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SELECT * FROM cc_ip_file W...
by MaddoxX
Fri Nov 04, 2005 4:48 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DISC] Activity Mod Plus (Newest Release: v1.1.0)
Replies: 2514
Views: 232387

The error, is posted in the changlog post @ the support board. The white page loads, a temp fix was discussed weeks ago, if memory serves, it has to do with your hosting raising the memory limit in the php.ini file. it's on 200mb so it can't be that :> can ya post the direct link to changelog and f...
by MaddoxX
Wed Nov 02, 2005 12:35 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DISC] Activity Mod Plus (Newest Release: v1.1.0)
Replies: 2514
Views: 232387

When do we get a fix that

HoF page etc. etc. get working again ?
by MaddoxX
Tue Nov 01, 2005 3:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: viewtopic.php problem after updating
Replies: 4
Views: 162

well I don't think it's a mod cuz viewtopic.php from the 0.17 works fine :/ only after editting i get probs.

all other modified php files (from 0.17 to 0.18) work fine
by MaddoxX
Tue Nov 01, 2005 2:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: viewtopic.php problem after updating
Replies: 4
Views: 162

yes, but that aint the problem.... I think :P
by MaddoxX
Tue Nov 01, 2005 1:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: viewtopic.php problem after updating
Replies: 4
Views: 162

viewtopic.php problem after updating

After doing an update to 2.0.18 I had serveral problems with my board (which most of m are fixed atm.) Still I'm having 1 problem with the viewtopic.php When I access a topic that has been posted: I only see the last post, and the smileys are not working anymore. If I use the old 2.0.17 viewtopic.ph...
by MaddoxX
Mon Oct 31, 2005 8:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Updating 2.17 to 2.18 (Parse error in Sessions.php)
Replies: 1
Views: 171

same error here :(
Tell me when you got a fix :D I'm looking too

but my error is on a different part :[
by MaddoxX
Mon Oct 31, 2005 4:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: parse errors after updating to 0.18
Replies: 19
Views: 454

3Di wrote:
MaddoxX wrote:nope same parse errors but on a diff. line :(

thanks for trying anyways, maybe sum1 else who has time can fix it for me :>


the problem lies elsewhere, check your edits on other files, if your .17 files are working that's it, for me.. ;)

It's weird :/ it doesn't change anything MOD related :(

Go to advanced search