Search found 100 matches

by sb_stefan
Thu Apr 22, 2010 12:25 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How do I get rid of 'Index page' in the title bar?
Replies: 11
Views: 1047

Re: How do I get rid of 'Index page' in the title bar?

I replaced the code like you said, and now I get this:

Parse error: syntax error, unexpected '(' in /home/a4242456/public_html/cache/tpl_prosilver_overall_header.html.php on line 17


:?
by sb_stefan
Wed Apr 21, 2010 11:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How do I get rid of 'Index page' in the title bar?
Replies: 11
Views: 1047

Re: How do I get rid of 'Index page' in the title bar?

Well, then you probably knew that I was gonna be back a third time too! :lol: Ok, let's see if I can explain this properly. It looks fine when I'm on my start page now, it says " (Name of my board) - Mozilla Firefox " BUT When I go to one of my forums it says " (Name of my board) View forum - (name ...
by sb_stefan
Wed Apr 21, 2010 11:17 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How do I get rid of 'Index page' in the title bar?
Replies: 11
Views: 1047

Re: How do I get rid of 'Index page' in the title bar?

Thanks, that worked fine but the "• " is still there which looks kinda funny when it now says "(Name of my forum) • - Mozilla Firefox". How do I fix that?
by sb_stefan
Wed Apr 21, 2010 6:58 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How do I get rid of 'Index page' in the title bar?
Replies: 11
Views: 1047

How do I get rid of 'Index page' in the title bar?

For example, when I browse this forum, my title bar says "php • View forum - 3.0.xSupport Forum - Mozilla Firefox". When I browse my forum, the title bar says "(Name of my forum) • Index page - Mozilla Firefox". How do I get rid of the words 'Index page' in that bar?
by sb_stefan
Wed Apr 21, 2010 6:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can I see multiple accounts on my forum?
Replies: 3
Views: 117

Can I see multiple accounts on my forum?

Is there a way for me as forum admin to see if someone has multiple accounts on my forum?
by sb_stefan
Wed Apr 21, 2010 11:14 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Forum Favicon
Replies: 34
Views: 13686

Re: Forum Favicon

sb_stefan wrote:I don't know if I'm missing something obvious here, but where does the favicon need to be placed for this MOD to work? :?
Bump!
Anyone?? :?
by sb_stefan
Tue Apr 20, 2010 12:47 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Forum Favicon
Replies: 34
Views: 13686

Re: Forum Favicon

I don't know if I'm missing something obvious here, but where does the favicon need to be placed for this MOD to work? :?
by sb_stefan
Sat Apr 17, 2010 10:35 pm
Forum: General Discussion
Topic: Advertising on Facebook
Replies: 3
Views: 878

Re: Advertising on Facebook

So this means that if I create an ad that's so lame that no one will click on it, but still has my trademark clearly visible, then I will get some serious exposure for free. That's truly amazing! :P
by sb_stefan
Sat Apr 17, 2010 6:41 pm
Forum: General Discussion
Topic: Advertising on Facebook
Replies: 3
Views: 878

Advertising on Facebook

Has anyone here tried to market their website by buying an ad on Facebook? If you create an ad there and choose CPC (Pay per click), does that mean that I don't have to pay anything for the ad if nobody clicks on it? To me that sounds like an awesome deal!! Guaranteed value - if my ad doesn't work (...
by sb_stefan
Sat Apr 17, 2010 6:28 pm
Forum: General Discussion
Topic: How to keep a board alive over a long period of time?
Replies: 5
Views: 3345

How to keep a board alive over a long period of time?

I just read this long topic on how to get new user on a forum. But what I want to figure out in this thread is why once popular forums die overtime and become defunct. What are the most common reason for people giving up a board? Any thoughts on how to keep a board alive over a long period of time? ...
by sb_stefan
Fri Apr 16, 2010 9:42 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board doesn't send emails anymore - why?
Replies: 8
Views: 646

Re: My board doesn't send emails anymore - why?

After going through all my settings I found that my domain name was invalid under SERVER SETTINGS. My bad, thanks anyway! :oops: It seems to work now. ;)
by sb_stefan
Fri Apr 16, 2010 9:37 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board doesn't send emails anymore - why?
Replies: 8
Views: 646

Re: My board doesn't send emails anymore - why?

ric323 wrote:Did you check both the phpBB error logs, and your web server error log?
I checked the error log in my boards ACP under MAINTENANCE. I don't know how to locate my web servers error log.
by sb_stefan
Fri Apr 16, 2010 8:47 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board doesn't send emails anymore - why?
Replies: 8
Views: 646

Re: My board doesn't send emails anymore - why?

Pit$Bull wrote:
Pit$Bull wrote:What errors are you receiving?
Check your error log. What did you do or edit prior to this happening?
I have no errors in my error log. As far as I know I didn't do anything.
by sb_stefan
Fri Apr 16, 2010 12:40 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board doesn't send emails anymore - why?
Replies: 8
Views: 646

Re: My board doesn't send emails anymore - why?

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://hippocribs.temp.box.se/index.php Who do you host your board with? http://www.box.se/ How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh instal...
by sb_stefan
Thu Apr 15, 2010 11:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board doesn't send emails anymore - why?
Replies: 8
Views: 646

My board doesn't send emails anymore - why?

My board (3.0.7-PL1) has all the sudden stopped sending out emails for account activation. It's been working fine for a week or so since I set up the board, but not anymore, and I can't think of any email related setting that I may have touched. Any advice? Here's what my email settings in the ACP l...

Go to advanced search