Search found 514 matches

by Tony Stark
Sun Feb 20, 2011 4:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: how do i change email settings
Replies: 2
Views: 42

Re: how do i change email settings

stevemaury wrote:ACP, General, E-mail settings, Users send e-mail via board:, Disabled.
great, thanks.
by Tony Stark
Sun Feb 20, 2011 3:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: how do i change email settings
Replies: 2
Views: 42

how do i change email settings

so that users' email addresses become accessible?
by Tony Stark
Fri Feb 18, 2011 10:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Jabber problem
Replies: 6
Views: 206

Re: Jabber problem

my what fun i'm having waiting for someone other than me to post in this thread.
by Tony Stark
Mon Feb 14, 2011 4:38 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Jabber problem
Replies: 6
Views: 206

Re: Jabber problem

if there's one thing i love it's bumping a thread just for the sake of bumping it. not like i'm looking for a reply at all.
by Tony Stark
Sun Feb 13, 2011 12:32 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Jabber problem
Replies: 6
Views: 206

Re: Jabber problem

helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?????????????????????????????????????????????
by Tony Stark
Thu Feb 10, 2011 1:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Jabber problem
Replies: 6
Views: 206

Re: Jabber problem

bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump bump

somebody respond please
by Tony Stark
Thu Feb 10, 2011 12:03 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Jabber problem
Replies: 6
Views: 206

Re: Jabber problem

for the love of god
by Tony Stark
Wed Feb 09, 2011 4:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Jabber problem
Replies: 6
Views: 206

Re: Jabber problem

bump
by Tony Stark
Tue Feb 08, 2011 10:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Jabber problem
Replies: 6
Views: 206

Jabber problem

my jabber icon doesn't show in posts. it works fine in PMs, but for some reason, every time i make a post it only shows as a clickable link, not as an icon like msn and all the others.
by Tony Stark
Tue Feb 08, 2011 9:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: video attachment won't play
Replies: 0
Views: 83

video attachment won't play

i attach a small (around 1MB) mpg file, it comes up as a wmp window with ready at the bottom, i hit play, it says connecting, then it just goes back to ready but doesn't play. is this my fault or do i need to contact my host? edit: never mind. i tried it in IE and it worked fine. then when i went ba...
by Tony Stark
Thu Jan 13, 2011 10:31 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: How to detect users age?
Replies: 16
Views: 419

Re: How to detect users age?

Brf wrote:I am not sure how you came to that conclusion.
just something i thought i was picking up in your tone. guess i'm mistaken.
by Tony Stark
Thu Jan 13, 2011 4:11 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: How to detect users age?
Replies: 16
Views: 419

Re: How to detect users age?

Brf wrote:The point is that it is still your responsibility, if age makes a difference.
I'm guessing you're not a fan of 18+ boards.
by Tony Stark
Thu Jan 13, 2011 12:12 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: a mod for allowing flash/swf avatars?
Replies: 3
Views: 109

Re: a mod for allowing flash/swf avatars?

i'll stop bumping this one then.

Go to advanced search