Search found 233 matches

by th23
Thu Nov 13, 2008 1:24 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 IP Trace
Replies: 13
Views: 6304

Re: th23 IP Trace

There's really not much of a screenshot that it could give... Can't add more...it's just a link ;-) Any chance of extending this to IP addresses throughout the rest of the site, like in the post info and post warning page? Yes, but unfortunately, right now not my priority...point taken and on the l...
by th23
Sat Nov 08, 2008 6:15 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] th23 Autolinks - v1.2.0
Replies: 84
Views: 9411

Re: [RC] th23 Autolinks - v1.2.0

Another problem... If I try to write [url=http://www.techcommunity.it][IMG]http://img181.imageshack.us/img181/6263/userbarzu1.jpg[/IMG][/url] to show an image, I get th23autolink_encode_start_pwd59cwhW2ltZzpwd2Q1OWN3aF1odHRwJiM1ODsvL2ltZzE4MSYjNDY7aW1hZ2VzaGFjayYjNDY7dXMvaW1nMTgxLzYyNjMvdXNlcmJhcnp...
by th23
Wed Nov 05, 2008 4:21 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] th23 Autolinks - v1.2.0
Replies: 84
Views: 9411

Re: [RC] th23 Autolinks - v1.2.0

Absolutely not, I've just followed the infos in the install.xml file... :cry: Hmmm, I absolutely can't reproduce the behavior on any of my test-installations / website :( Can you send me the content of the database tables regarding the MOD please and your file "includes/th23_autolinks.php"...
by th23
Tue Nov 04, 2008 10:40 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] th23 Autolinks - v1.2.0
Replies: 84
Views: 9411

Re: [RC] th23 Autolinks - v1.2.0

No one for my problem? :( No, sorry...that sounds very strange. And from the programming just should not happen, as phrases are specifically searched for having a leading and ending word/sentence/line break. Intra-word occurances are not searched for at all :!: Have you done any modifications to th...
by th23
Mon Nov 03, 2008 8:47 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] th23 CMS - Content management system
Replies: 31
Views: 2555

Re: [Beta/RC] th23 CMS - Content management system

Here's a bug... Thanks for the input... just to let you know, it's not a bug, but the intended behavior ;) However, I will note all your suggestions putting them on the list - out of which I will plan future releases. But none of the requested features is a quick-fix, so don't rely on timely update...
by th23
Sun Nov 02, 2008 10:19 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] th23 Autolinks - v1.2.0
Replies: 84
Views: 9411

Re: [RC] th23 Autolinks - v1.2.0

MydnyteSyn wrote:I was just curious if the next version of this mod was being worked on? I'm in desperate need of having them convert into a link only the first of each keyword in the posts. :)
Simple answer: No!

All my spare time currently goes into the th23 CMS MOD :geek:
by th23
Sun Oct 26, 2008 11:14 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Domain
Replies: 238
Views: 43807

Re: th23 Domain

XToF.be wrote:...
2. Server name: http://www.antforum.nl cookie domain: .antforum.nl
...
There should be no "http://" in front of the server name... can you please check that again :idea:
by th23
Sun Oct 26, 2008 3:21 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Error Pages
Replies: 36
Views: 11998

Re: th23 Error Pages

Kabamaru wrote:I have a suggestion to improve the Th23's MOD...
Thanks for the idea, suggestion and solution :D
by th23
Sun Oct 26, 2008 3:19 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Error Pages
Replies: 36
Views: 11998

Re: th23 Error Pages

I installed this MOD and doubled checked my install. It works as it should when I try to scan a directory that does not exist, but if I try to scan for a file, it dumps the page out without any styling. I see that your forum it works fine. I am using Bluehost and have my forum in a /Forum directory...
by th23
Sun Oct 26, 2008 3:09 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] th23 CMS - Content management system
Replies: 31
Views: 2555

Re: [Beta/RC] th23 CMS - Content management system

...ut I am having a problem in that this error message comes up Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 40 bytes) in /home/archersrest/phpbb3/includes/hooks/index.php on line 1674 I think this needs to come from somewhere else... my MOD actually does not use ...
by th23
Sun Oct 26, 2008 3:06 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Autolinks
Replies: 65
Views: 13944

Re: th23 Autolinks

Diet Ebola Cola wrote:Suggestion: Change name of this Mod to "Autolink Keywords in Posts"
Thanks for the idea... I will consider to maybe use it as a subtitle or something like that :)
by th23
Sun Oct 19, 2008 3:39 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Last Post Subject
Replies: 54
Views: 13145

Re: th23 Last Post Subject

i did all that before posting, this error comes up whilt i run my sql quierie..... iv tried purging the catch and other things but still nothign Well, then the entry already exists...previous installation? Try to go to the ACP then finishing up the installation...if the entry already exists, it's f...
by th23
Sun Oct 19, 2008 11:38 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Last Post Subject
Replies: 54
Views: 13145

Re: th23 Last Post Subject

PATRICKDAVIS wrote:i have this error... anyone help?


SQL ERROR [ mysql4 ]

Duplicate entry 'th23_last_post_subject' for key 1 [1062]
...
Purge the cache... on the start page of the ACP and you are fine :)

Have a nice Sunday
th23
by th23
Thu Oct 16, 2008 1:13 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Domain
Replies: 238
Views: 43807

Re: th23 Domain

My board was closed (that's my test forum). I opened my board, cleared my cookies and tried it again. And then it worked, when I close my board again the mod doesn't work anymore. Maybe it is normal, or can it be a bug ? Interesting behaviour...I will put it on my todo list to investigate further o...
by th23
Thu Oct 16, 2008 12:08 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: th23 Domain
Replies: 238
Views: 43807

Re: th23 Domain

Tazmanian wrote:Can't login simultaneous to kartgrid.be and indoorkarting.be however, when I logout on one of the domains I'm also logout on the other one.
Purge the cache and delete all cookies in your browser again... as phpBB now tries so set the cookies for the newly added domain (in my MOD) as well...

Go to advanced search