Search found 100 matches

by praveer
Fri Jun 04, 2010 3:29 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem
Replies: 17
Views: 919

Re: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem

Thanks a lot the language problem is solved.

Will soon be uploading the logo.

Regards
Praveer
by praveer
Fri Jun 04, 2010 3:05 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem
Replies: 17
Views: 919

Re: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem

No the logo part is the answer to the question you asked.

I am saying that the code you specified to edit the language in which remember me is written, that code I cannot specify.

Regards
Praveer
by praveer
Fri Jun 04, 2010 2:19 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem
Replies: 17
Views: 919

Re: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem

Please help.

Regards
Praveer
by praveer
Fri Jun 04, 2010 1:34 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem
Replies: 17
Views: 919

Re: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem

Christian I cannot find the code you specified. I disabled the logo as it was not looking nice at as it was at one end.

Regards
Praveer
by praveer
Fri Jun 04, 2010 12:52 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem
Replies: 17
Views: 919

Re: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem

Please help. Its urgent.


Regards
Praveer
by praveer
Thu Jun 03, 2010 3:59 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem
Replies: 17
Views: 919

Re: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem

Hello thank you so much for replying. One more problem, near the area where a member log in, there is written remember me in some other language. How do I change that.

Another qustion that how do I align the header logo to middle and stretch it till the body of the forum.
Regards
Praveer
by praveer
Thu Jun 03, 2010 1:13 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem
Replies: 17
Views: 919

Re: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem

I uploaded the image in styles imageset. Its showing in the ACP also but when I set it as header logo its not showing up.

Regards
Praveer
by praveer
Wed Jun 02, 2010 8:25 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem
Replies: 17
Views: 919

phpBB 3.0.7 PL1 Header Logo Problem

Hello all,
I intalled a new theme and want to change the header image. I am uploading the logo I made to imagesets of the theme folder and then going ACP in phpbb and trying to apply the new image as header image but still it does not show up. Please help.

Regards
Praveer
by praveer
Wed Jun 02, 2010 2:11 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB theme header logo
Replies: 5
Views: 407

Re: phpBB theme header logo

Thanks a lot. Problem solved.

Regards
Praveer
by praveer
Tue Jun 01, 2010 3:20 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB theme header logo
Replies: 5
Views: 407

Re: phpBB theme header logo

Please help.

Regards
Praveer
by praveer
Tue Jun 01, 2010 5:32 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB theme header logo
Replies: 5
Views: 407

Re: phpBB theme header logo

Thanks a lot for the help. I have one more question. How can I change the colour where the title appears in the forum. And also the text colour of the title.

Regards
Praveer
by praveer
Tue Jun 01, 2010 1:13 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: phpBB theme header logo
Replies: 5
Views: 407

phpBB theme header logo

Hello all, I asked this question in the support forum of this theme bit got no reply so asking here. I am using phpBB 3.0.7 I installed pro_ribbon theme. Now the question I want to ask is that how do I change the heade image. Another question that in area where one post replies the background colour...
by praveer
Sun May 30, 2010 12:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem
Replies: 4
Views: 205

Re: Problem

Thanks problem solved.

Praveer
by praveer
Sun May 30, 2010 9:08 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem
Replies: 4
Views: 205

Re: Problem

I use File Zilla. Oh yes I just now saw the transfer is set to ascii. Please help.

Thanks
Praveer
by praveer
Sun May 30, 2010 8:57 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem
Replies: 4
Views: 205

Problem

Hello all, I today uploaded phpbb3 from an FTP client as when I installed it from cpanel I was getting an error message. Now the problem is that, though my forum is now installed, all the icons are not showing up. Even in ACP all the icons are not showing up. What to do. And in the board index in th...

Go to advanced search