Search found 350 matches

by mladiucitelj
Mon May 13, 2013 9:30 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Share Topic Plus (for Facebook, Twitter & Google Plus)
Replies: 230
Views: 29999

Re: [RC] Share Topic Plus (for Facebook, Twitter & Google Pl

Hi!

Google +1 button suddenly stops working. When I click on it nothing happened. And I haven't change any settings or code for this mod.
by mladiucitelj
Mon May 13, 2013 8:42 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)
Replies: 491
Views: 63740

Re: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)

emosbat wrote:
mladiucitelj wrote:Try with any long url.
can not reproduce it:

http://phpbbmods.emosbat.com/viewtopic.php?p=106#p106
Try your profile link: memberlist.php?mode=viewprofile&u=1339370

And look at the screenshots I've made. I think it's clear what is wrong.
by mladiucitelj
Sun May 12, 2013 7:55 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)
Replies: 491
Views: 63740

Re: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)

Hi! I have a problem with posting long URLs. See example: I put long URL into editor: http://shrani.si/t/C/3z/1NqFlPtT/editor1.jpg Then I click Submit or Preview and it cut's off the url (see image): http://shrani.si/t/42/EW/3MgmiXj6/editor2.jpg But if I check Don't parse URL before posting than it'...
by mladiucitelj
Tue Apr 30, 2013 9:48 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Menu System
Replies: 28
Views: 1744

Re: [MODDB] Menu System

Hooray!

Menu System has been approved and released into modifications database :D

Check here: https://www.phpbb.com/customise/db/mod/menu_system/
by mladiucitelj
Mon Apr 08, 2013 2:20 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] cBB QuickMod 1.0.3
Replies: 125
Views: 16062

Re: [RC] cBB QuickMod 1.0.1

canidev wrote:
Jessica wrote:any news/updates??
I'm working on the version 1.0.2 now.
I think that the new version will be avaliable on May.
+1
by mladiucitelj
Wed Apr 03, 2013 4:00 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 1326
Views: 141622

Re: [RC] Reputation System

That was it. Thank you, Pico.
by mladiucitelj
Wed Apr 03, 2013 12:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 1326
Views: 141622

Re: [RC] Reputation System

Hi!

Every time I post reputation point it shows me this in my Simple error mod:
Page: reputation.php
File: [ROOT]/reputation.php
Line: 264
Message: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments
What cause that? Otherwise it's working ok, just every time shows this in the log.
by mladiucitelj
Wed Apr 03, 2013 8:49 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Profile error?
Replies: 2
Views: 88

Profile error?

Hi! In my Simple errors mod usually this error shows up: Page: ucp.php?i=profile&mode=reg_details File: [ROOT]/includes/functions_profile_control.php Line: 182 Message: array_diff_key() [function.array-diff-key]: Argument #1 is not an array I belive this link is at Profile -> Account settings. Reall...
by mladiucitelj
Sat Mar 30, 2013 8:13 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)
Replies: 491
Views: 63740

Re: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)

emosbat wrote:this will need modification on both php and template of those mods. TinyMCE for Quick-Reply is a good reference to see what should be added in php and in template ;)
Thanks!
by mladiucitelj
Sat Mar 30, 2013 1:19 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)
Replies: 491
Views: 63740

Re: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)

Why I haven't posted earlier :)

Works like a charm and thank you very much!

Btw, how can I use this editor in other mods (for example Classifieds mod, Knowledgebase mod etc.)
by mladiucitelj
Sat Mar 30, 2013 12:47 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)
Replies: 491
Views: 63740

Re: [RC3] eMosbat TinyMCE Integration (WYSIWYG editor)

Hi! Something annoys me. When I write some text and go to new line (pressing Enter), in editor shows like this: http://shrani.si/f/v/ey/4OJnpBGC/beforepreview.png If I click preview (or post and then try to edit it) in editor is showing like this (also in post!): http://shrani.si/f/d/eu/4pajp7sI/aft...

Go to advanced search