Search found 1420 matches

by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 2:59 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Please help. Screwed up my forum.
Replies: 15
Views: 521

One more step...delete the install and contrib folders :wink:
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 2:51 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Please help. Screwed up my forum.
Replies: 15
Views: 521

Just upload a fresh package of phpbb2. The only thing you need to do is save your original config.php and overwrite the new one with it. All of your posts and members will be intact, as this information is stored in the database...

Tahoebuff
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 1:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars not working
Replies: 7
Views: 302

Your welcome :)

There is a section here were you can submit your images for download. I'm sure someone can show you the way...

Tahoebuff
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 1:02 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having troubles seeing posts
Replies: 3
Views: 220

I would try to switch to subSilver and see if this fixes the problem. This will narrow it down to your new style set-up. Have you added any code to alter what people see when logged in and out?
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 12:56 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Could not remove old data from leaderboard?
Replies: 1
Views: 325

This sounds like a problem with a mod you may have installed, as I don't recognize that error from a vanilla phpbb installation. You will probably have to address this in the mods topic....

Tahoebuff
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 12:52 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars not working
Replies: 7
Views: 302

Now we're getting somewhere. Use the below structure when creating your gallery. You need to ensure your images are contained in a folder placed inside the gallery folder...

Image

Tahoebuff
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 12:49 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Having troubles seeing posts
Replies: 3
Views: 220

Do you have a link to your forum? Did you recently modify any code?

Tahoebuff
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 12:46 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars not working
Replies: 7
Views: 302

Ok, let's narrow this down. Are you having trouble uploading an avatar, or creating a gallery? Also, in what format are the avatars you made?
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 12:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I need help!!
Replies: 2
Views: 113

You can get great information viewing the welcome package. Just click the link to it below this message...

Tahoebuff[/quote]
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 12:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars not working
Replies: 7
Views: 302

Can we get a little more information? Which Avatars? What have you done so far?

Tahoebuff
by tahoebuff
Fri Aug 26, 2005 12:29 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Radio [/]
Replies: 20
Views: 5606

If anyone's interested, I have a live stream radio mod for phpbb developed by Pelle van der Scheer in zip format. You can try it here on my test site. Just click the "radio" link at the top. You can download it from here . I cleaned up the instructions a bit and added the change necessary to get it ...
by tahoebuff
Sun Aug 21, 2005 3:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Need Help...Can't Access My Admin Pannel
Replies: 14
Views: 827

Did you run the mod_table_install.php file? This creates the database tables necessary for this mod. This topic is going to be locked soon, as it's mod related. If you need further assistance, please find the attachment mod topic within this community...

Tahoebuff
by tahoebuff
Sun Aug 21, 2005 2:59 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DISC] Improved pseudo sub-forums MOD 1.0.6
Replies: 505
Views: 83815

When you downloaded the fresh phpbb, did you check to see if this problem disappeared before you re-added the mod? I just wanted to make sure it's the mod that's creating the problem...

Tahoebuff
by tahoebuff
Sun Aug 21, 2005 2:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Need Help...Can't Access My Admin Pannel
Replies: 14
Views: 827

You should have started your own topic with this problem...

It's pretty simple, it's telling you the table does not exist within your database. What did you do just before this occured?

Tahoebuff
by tahoebuff
Sun Aug 21, 2005 2:50 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: my Friends Help
Replies: 5
Views: 395

I think you may be looking for this.

Tahoebuff

Go to advanced search