Search found 42 matches

by AussieFishKeeping
Thu Sep 08, 2011 1:47 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: New custom pages.
Replies: 21
Views: 663

Re: New custom pages.

Pit$Bull wrote:As long as the paths are setup correctly it should be no problem, no we can't help you with that.
Thanks for your reply, where can I get help with that?
by AussieFishKeeping
Thu Sep 08, 2011 1:34 pm
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: New custom pages.
Replies: 21
Views: 663

New custom pages.

Hey, I was just wondering how to move the custom pages around in my file directory. This is hard to explain so I'm going to try my best to say it :) Ok so I need to make a lot of pages and I would like to keep them organized in a folder. I want the php file to look like this, name of folder/file.php...
by AussieFishKeeping
Wed Sep 07, 2011 9:42 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No Anti-Bot Question Answer Entered.
Replies: 8
Views: 342

Re: No Anti-Bot Question Answer Entered.

Are you using the mod I linked to? If so, you need to do any edits to your new style you did to your original one. Did you try swapping to prosilver to see if the built in Q&A works? The 3D CAPTCHA is no use in any case, it was compromised a long time ago. Ok yes I did have that MOD. Made the edits...
by AussieFishKeeping
Wed Sep 07, 2011 8:52 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No Anti-Bot Question Answer Entered.
Replies: 8
Views: 342

Re: No Anti-Bot Question Answer Entered.

I already have the question and answer added. I really don't mind if I don't use Q&A I'm happy to use the 3D ones, it just doesn't let me.
by AussieFishKeeping
Wed Sep 07, 2011 8:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No Anti-Bot Question Answer Entered.
Replies: 8
Views: 342

Re: No Anti-Bot Question Answer Entered.

Mixstar wrote:Link to your board please?
australianfishkeeping.com.au
by AussieFishKeeping
Wed Sep 07, 2011 8:06 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No Anti-Bot Question Answer Entered.
Replies: 8
Views: 342

Re: No Anti-Bot Question Answer Entered.

Mixstar wrote:The obvious thing that comes to mind is to make sure the new style is up to date with your board version - did Q&A work with your previous style?
Yes it did, the style i was using was designBB and that was way out of date hence why i changed it. My board and style are both the same version.
by AussieFishKeeping
Wed Sep 07, 2011 7:58 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No Anti-Bot Question Answer Entered.
Replies: 8
Views: 342

No Anti-Bot Question Answer Entered.

I installed a new theme last week and had no new members join my forum. I wasn't sure why until a member was trying to join emailed me and bring it to my attention. Ok so when i try to register it says 'No Anti-Bot Question Answer Entered.' Im using the Q&A countermeasure but even when i put the cor...
by AussieFishKeeping
Sat Sep 03, 2011 2:09 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Want to keep my site description but just not in the header?
Replies: 1
Views: 391

Want to keep my site description but just not in the header?

Hey guys, as the subject says i want to have a site description but dont want it to show on the header of the forum. Can i remove this in the overall_header.html? Here is mine, <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns="...
by AussieFishKeeping
Tue Aug 30, 2011 3:14 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Poll Creation Redirecting me to 404 Error?
Replies: 2
Views: 1215

Re: Poll Creation Redirecting me to 404 Error?

Hello, When i try to start a poll i click on the tab and it shows up fine. But when i click anywhere on the poll box it redirects me to a 404 error. The URL when i click the tab is - http://www.australianfishkeeping.com.au/posting.php?mode=post&f=3 And when the question is clicked it redirects me t...
by AussieFishKeeping
Tue Aug 30, 2011 1:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Poll Creation Redirecting me to 404 Error?
Replies: 2
Views: 1215

Poll Creation Redirecting me to 404 Error?

Hello, When i try to start a poll i click on the tab and it shows up fine. But when i click anywhere on the poll box it redirects me to a 404 error. The URL when i click the tab is - http://www.australianfishkeeping.com.au/posting.php?mode=post&f=3 And when the question is clicked it redirects me to...
by AussieFishKeeping
Fri Jun 03, 2011 2:22 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 440691

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

When you have deleted the template files in all your styles, purge the cashe in acp. Sorry I dont understand. 1 - Go to your ACP 2 - Click the "Styles" tab at the top of the screen. 3 - Click the "Templates" link on the left-hand-side of the screen. 4 - Click the "Refresh" link on the right-hand-si...
by AussieFishKeeping
Thu Jun 02, 2011 2:15 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 440691

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

NiceM wrote:When you have deleted the template files in all your styles, purge the cashe in acp.
Sorry I dont understand.
by AussieFishKeeping
Thu Jun 02, 2011 10:49 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 440691

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Hello, Im finding this warning message showing up on my forum when i log in and out. Warning: filemtime() [function.filemtime]: stat failed for ./styles/designbb/template/arcade/arcade_info_body.html in /home/afk/public_html/includes/template.php on line 291 firstly ill start by telling you a few mo...
by AussieFishKeeping
Thu Jun 02, 2011 10:07 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Warning problem with template php!
Replies: 1
Views: 112

Warning problem with template php!

Hello, Im finding this warning message showing up on my forum when i log in and out. Warning: filemtime() [function.filemtime]: stat failed for ./styles/designbb/template/arcade/arcade_info_body.html in /home/afk/public_html/includes/template.php on line 291 I have a feeling the problem is not in th...
by AussieFishKeeping
Thu Jun 02, 2011 5:47 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Root folder
Replies: 1
Views: 84

Root folder

Hey,
Im trying to upload some mods and im having some troubles.
Does each mod have its own "root" folder?

e.g. - public_html/mchat/root

-public_html/arcade/root

I hope this makes sense.

Thanks

Go to advanced search