Search found 189 matches

by Lady_G
Tue Feb 21, 2017 12:58 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar

I have installed version 1.1.10. With a global moderator account, I confirm the Administration Control Panel Extensions tab has disappeared (does not display). Let me know when you have something you want tested. My boards will benefit from this extension so I'm ready, willing and able to help out a...
by Lady_G
Mon Feb 20, 2017 3:41 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar

Interesting, as I can also see the extension with global moderator permissions. My board has existed since phpBB 2.x and some administrative permissions are present in my global moderator accounts. For example, a moderator can rename a user or change an email address. Access within the ACP is highly...
by Lady_G
Sat Feb 18, 2017 8:09 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar

I have installed version 1.1.6 and reinstalled my links. Everything is working, but the selection of "Use a graphic file:" is hidden until you select "Use a Font Awesome:". Both entries should be visible so you can see the remaining choice (Use a graphic file). When I select both choices to "No", th...
by Lady_G
Sat Feb 18, 2017 3:59 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar

I tried to clear my data and start from new, but I am getting an error and can not enter links. ACP --> Customize --> Manage extensions --> Disable extension, Delete data. Clear cache, there are no entries in the link tables. I then enter a link, Submit, and see this error message. The destination t...
by Lady_G
Sat Feb 18, 2017 2:32 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar

I have downloaded and installed version 1.1.4. I have 4 links added to the end of the navigation bar. I have not tried this before, but I can not add a link to the beginning or end of the navigation bar. Entry of: Term displayed in the navbar: test Infotip on hovering: test URL of the link: http://w...
by Lady_G
Fri Feb 17, 2017 2:32 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar

Fore the time being, I'm working on the feature to transfer a link from one table to the other. For me, it is clearly a road stop. Is the intention to prevent a loss of data if the option is changed? Consider that modifying an entry is only a few seconds of work. If you are at a road stop, perhaps ...
by Lady_G
Thu Feb 16, 2017 4:07 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar

I have installed v1.0.12 with my custom image. My image dimensions are 16x16 pixels, but the extension is forcing the dimensions to 20x20 pixels. My image details are blurred. Visually, the 20x20 pixel (scaled) image appears too large within the context of the menu bar. For your information: Small i...
by Lady_G
Wed Feb 15, 2017 3:30 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][RC] Site Logo
Replies: 304
Views: 45257

Re: [3.2][RC] Site Logo

I confirm the space at the top of mobile devices has been removed. While the performance does appear to have been improved, I can still see the default phpBB logo briefly appear, then disappear, with a mobile device (responsive mode enabled, no logo should appear). The phpBB logo intermittently appe...
by Lady_G
Tue Feb 14, 2017 3:11 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][ALPHA] LMDI Multilinks in navbar

I have implemented the Font Awesome selection feature for my navigation menu (version 1.08). Thank you. One of my links requires a small icon to be the same as my site logo. Is it possible to include a custom image? There is an error in the ACP language. When creating Links added at the end of the n...
by Lady_G
Mon Feb 13, 2017 3:04 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][BETA] LMDI Multilinks in navbar
Replies: 51
Views: 4267

Re: [3.1][3.2][ALPHA] LMDI Multilinks

I am also interested in this extension and would like an image or font awesome icon for each link (phpBB 3.2). Is there a dependency on language? My board has the American English pack as the default language (language/en_us). To download from the ext/ directory with git, the directory structure can...
by Lady_G
Mon Feb 13, 2017 12:49 am
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: Forum column bbcode
Replies: 4
Views: 1521

Re: Forum column bbcode

What version is your phpBB? Some BBCodes can break when upgrading from 3.1.x to 3.2.x. (A developer's discussion is here: Extensions and phpBB 3.2: you should probably read this topic ) This discussion is a shadow topic linked from the [3.2.x] Support Forum forum, now posted in the Custom BBCode Dev...
by Lady_G
Sun Feb 12, 2017 9:14 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: Forum column bbcode
Replies: 4
Views: 1521

Re: Forum column bbcode

by Lady_G
Sun Feb 12, 2017 9:11 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: PHPBB 3.2 (Trouble Switching it online - Wamp)
Replies: 11
Views: 429

Re: PHPBB 3.2 (Trouble Switching it online - Wamp)

Are you able to access your forum from another PC inside your LAN (192.168.x.x)? It will help determine where the problem lies. Your localhost PC may need to have the firewall reconfigured, for example.

I test as localhost, but only within my local network environment.
by Lady_G
Fri Feb 10, 2017 6:50 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Oversized emojis
Replies: 12
Views: 1316

Re: Oversized emojis

I confirm the problem, but I needed to modify your work-around. Inspection of my localhost test web page suggested to include smilies . This works for me: .emoji, .smilies { min-height: 18px; min-width: 18px; height: 1em; width: 1em; } Update: Adding debug info- My test posts used a combination of s...
by Lady_G
Tue Feb 07, 2017 4:07 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][RC] Site Logo
Replies: 304
Views: 45257

Re: [3.2][RC] Site Logo

BTW: I noticed that the phpBB logo briefly flashes before the custom site logo displays. It's not a big deal, but would be nice if it didn't have to. What you are seeing is a consequence of the way the extension is coded. As it uses Javascript for the changes, these are performed AFTER the page has...

Go to advanced search