Search found 427 matches

by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 11:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Member Problem
Replies: 6
Views: 451

Look in the database to see if hes still there. If he isnt , try creating him.
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 11:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Update Help
Replies: 3
Views: 269

They are on the downloads page. changed files.
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 9:33 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Suspensions
Replies: 9
Views: 305

It would need a mod.
Look in the mod database or on www.phpbbhacks.com
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 9:25 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How?
Replies: 4
Views: 93

Upload the changed files. It dosnt affect the database at all.
There will be no changes made to any data on your forum, only the files.

Look through the knowledge base for instruction on updating.

Backup your forum files before changing anything.
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 3:19 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: looking for mod...
Replies: 4
Views: 260

please give url

www.google.com
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 3:17 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error Message
Replies: 2
Views: 90

This forum dosn't offer support for mods.
You will need to contact the author of the mod for support.
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 3:12 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: I use PHP-Nuke 7.5 with phpBB2 for forums!
Replies: 2
Views: 103

Youl get better support from the nuke forums.

I dont think this forum offers support for phpbb running with nuke.
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 3:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: can phpbb run on windows??
Replies: 3
Views: 118

Phpbb isnt stable on php5 yet. Youl need a modded version specially for php5.

http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=115658
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 12:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Errors when running update_to_latest.php
Replies: 4
Views: 223

did you put the update_to_latest.php file in an install dirrectory?

It should be;
www.yoursite.com/forum/install/update_to_latest.php

then delete the install folder.
by tOnk3r
Sun Apr 17, 2005 12:22 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Multiple Logins
Replies: 4
Views: 97

Try cleaning all you cookies and try again.
by tOnk3r
Sat Apr 16, 2005 11:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: folder images
Replies: 8
Views: 164

Is the thing that says "new posts" an image or text?
by tOnk3r
Sat Apr 16, 2005 10:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: missing version number after upgrade 2.0.8 to 2.0.14
Replies: 12
Views: 305

It was taken out to prevent people googling for vulenerable forums.
by tOnk3r
Sat Apr 16, 2005 10:12 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! my Forum is gone
Replies: 11
Views: 207

Double check to make sure all of the files uploaded correctly.
by tOnk3r
Sat Apr 16, 2005 10:08 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: A hole in 2.0.13? Somebody just posted with my admin account
Replies: 6
Views: 293

Theres no security issue with .13.
They may have expoited your forum while running an old version so they still had admin cookies which let them log in as admin even after you updated.. Change your passwords.

Go to advanced search