Search found 20 matches

by Sweeney
Wed May 01, 2013 12:07 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] Points MOD 1.0.3
Replies: 114
Views: 25822

Re: [RC] Points MOD 1.0.3

i have tried to install this points mod and i downloaded the latest version which states it is 3.0.10 tested on prosilver and subsilver2 and both returned this warning

http://s20.postimg.org/sx4a2amnt/Untitled_3.jpg
by Sweeney
Tue Apr 30, 2013 6:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: All mods are out of date with my phbb version how come?
Replies: 9
Views: 579

Re: All mods are out of date with my phbb version how come?

some are for version 3.0.11 i have just tried installing another mod and this is the screen cap also i have managed to install a few that were written for different versions of phbb3 ignoring the warnings and they install correctly but i know these may screw up later but some just flat refuse to ins...
by Sweeney
Tue Apr 30, 2013 5:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: All mods are out of date with my phbb version how come?
Replies: 9
Views: 579

All mods are out of date with my phbb version how come?

I have a fresh install of phbb 3.0.11 and i added it last week to my server and i have installed automod and a few themes plus loads of mods i have downloaded from here (some dated as recently as last week) but when i upload them into automod they do so without a problem but then i get the message (...
by Sweeney
Tue Apr 30, 2013 5:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Warning banner after installing automod
Replies: 3
Views: 127

Re: Warning banner after installing automod

it just stated WARNING! nothing else but i removed the install folder and the warning has gone ,shock had the answer cheers.
by Sweeney
Tue Apr 30, 2013 10:09 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Warning banner after installing automod
Replies: 3
Views: 127

Warning banner after installing automod

Hi i am pretty new to the whole modding side of phpbb forums and previously went with pre modded forums and now i want to do it all from scratch . I have successfully installed automod but i now have a pink warning banner across my ACP when on the general tab area i know it is just a setting i need ...

Go to advanced search