Search found 39 matches

by Martine M
Thu Jun 05, 2014 10:39 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 165827

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

I found it myself, remembered I removed those entries myself when adjusting de banner.
So I added those entries myself now, the last one anyway.
by Martine M
Wed Jun 04, 2014 1:03 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 165827

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

I want to install this mod in phpBB 3.012. I tried with automod but stumbled on to these 2 errors that can not be found.. Find <!-- IF S_DISPLAY_SEARCH and not S_IN_SEARCH --> Replace with <!-- IF ( S_DISPLAY_SEARCH and not S_IN_SEARCH ) and not ( .buttons and S_MENU_SEARCH ) --> Find </fieldset> </...
by Martine M
Mon May 12, 2014 6:10 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Glacier style horizontal drop down menu for Subsilver
Replies: 13
Views: 1197

Re: Glacier style horizontal drop down menu for Subsilver

I want to try this out but the first image is missing does anyone know which image that is?
by Martine M
Fri May 09, 2014 3:36 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Clone
Replies: 10
Views: 1134

Re: Forum Clone

Ok thank you, then I know it is safe now to work with the cloned forum.
by Martine M
Fri May 09, 2014 3:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Clone
Replies: 10
Views: 1134

Re: Forum Clone

Just a question to be sure:

if the correct database entries are set in config.php then I can be 100 % sure the testforum has no connection with the live forum any more?

I think it doesn't but just want to be very sure before going any further on that testforum.
by Martine M
Fri May 09, 2014 2:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Clone
Replies: 10
Views: 1134

Re: Forum Clone

Kevin Clark wrote:I suspect you have hotlink protection running on the subdomain. That's preventing access to any images.
Thanks I checked and you were correct.
by Martine M
Fri May 09, 2014 1:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Clone
Replies: 10
Views: 1134

Re: Forum Clone

I just saw that the table prefix was not correct in config.php so now that is fixed the database is connecting correctly with the forum now. All seems to be there, I still have some theme problems though.
the themes are is not showing correctly.
by Martine M
Fri May 09, 2014 12:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Clone
Replies: 10
Views: 1134

Re: Forum Clone

No I did not overwrite the new config.php and also checked it after I copied all files to the new root and it points to the new database.

If it would point to the original database the forum would look the same which it doesn't.
by Martine M
Fri May 09, 2014 12:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Clone
Replies: 10
Views: 1134

Re: Forum Clone

Yes I used the search option of the forum and followed that link before I posted here but somehow I must have mist something.
It is not working But I see now that both database are not exact the same, the new one has more tables and less records.
by Martine M
Fri May 09, 2014 12:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Clone
Replies: 10
Views: 1134

Forum Clone

Hi I think I need some help again. I am trying to clone the forum to have a testforum http://www.kippenforum.nl/phpBB3/index.php So I made a subdomain Testforum http://testforum.kippenforum.nl/index.php I did a fresh install of phpBB3 and overwritten all files except config.php with the files of the...
by Martine M
Fri May 02, 2014 6:57 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update from 3.01 to 3.12
Replies: 23
Views: 2177

Re: Update from 3.01 to 3.12

Thanks Oyabun1 I bookmarked those pages.
by Martine M
Thu May 01, 2014 9:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update from 3.01 to 3.12
Replies: 23
Views: 2177

Re: Update from 3.01 to 3.12

ok thanks for the advice Oyabun1 and thanks for all the help it is appreciated.
You will see me around, cause I will keep the forum up to date know to help my friend out.

Now that it is running fine I can take my time to read here and learn some more about how phpBB works.
by Martine M
Thu May 01, 2014 8:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update from 3.01 to 3.12
Replies: 23
Views: 2177

Re: Update from 3.01 to 3.12

Version Settings
Board start date: 23 Sep 2002
constants.php version: 3.0.12
Cached version: 3.0.12
DB version: 3.0.12
by Martine M
Thu May 01, 2014 8:17 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update from 3.01 to 3.12
Replies: 23
Views: 2177

Re: Update from 3.01 to 3.12

Yes !!!!!!!
I think it worked this time it took about 15 minutes.
No errors and admin panel shows 3.0.12, even the Glacier theme looks fin at first glans.

Do not know what went wrong before.
by Martine M
Thu May 01, 2014 7:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update from 3.01 to 3.12
Replies: 23
Views: 2177

Re: Update from 3.01 to 3.12

thanks for the link Sceptre.

I am going to start in 15 minutes hope all will work fine now.
If it is not your own forum it is a bit more scary. :mrgreen:

Go to advanced search