Search found 132 matches

by Tom49er
Mon Jan 04, 2016 6:32 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: No route found for "GET /adm/index.php"
Replies: 13
Views: 935

Re: No route found for "GET /adm/index.php"

I don't think the host cause this problem. I had the same problem I did not contact the host, but I uninstalled the new plugin and it solved the problem.
by Tom49er
Mon Dec 21, 2015 4:09 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: No route found for "POST /adm/ucp.php"
Replies: 13
Views: 725

Re: No route found for "POST /adm/ucp.php"

I had PHPBB 3.0.X almost 4 years ago. It had no problem. After I upgrade 3.1.6, the old board is still working fine, but images are not showing on new posts. New fresh install has all the problems. If the problems are from the host, both of them should have the same problems.
by Tom49er
Sun Dec 20, 2015 6:31 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: The storage engine for the table and table don't support
Replies: 13
Views: 381

Re: The storage engine for the table and table don't support

Thanks.
When I click go button , it says missing value in the form. What do it means?
by Tom49er
Sun Dec 20, 2015 4:59 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: The storage engine for the table and table don't support
Replies: 13
Views: 381

Re: The storage engine for the table and table don't support

I think because they didn't want to do, they said some silly things I installed new PHPBB 3.1.6 and Wordpress with different domain and host. Wordpress databases set myIsam. PHPBB database set innodb. PHPBB 3.1.6 has new settings cause my web loads like turtle. I complain my host everyday since I up...
by Tom49er
Sun Dec 20, 2015 4:38 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: No route found for "POST /adm/ucp.php"
Replies: 13
Views: 725

Re: No route found for "POST /adm/ucp.php"

Hi,
I don't think because of the hosting. A lot of people has the same my problem without solving.
by Tom49er
Sat Dec 19, 2015 7:55 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: No route found for "POST /adm/ucp.php"
Replies: 13
Views: 725

Re: No route found for "POST /adm/ucp.php"

Today I got this error Ajax No route found for "POST /adm/ucp.php".

Why 3.1.6 never run smoothly like 3.0.x?
by Tom49er
Sat Dec 19, 2015 7:16 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: custom homepage
Replies: 7
Views: 859

Re: custom homepage

you have to change your .htaccess
by Tom49er
Sat Dec 19, 2015 5:38 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Render-blocking JavaScript and CSS in above-the-fold content
Replies: 0
Views: 180

Render-blocking JavaScript and CSS in above-the-fold content

My web loads very very slow. I am using Pagespeed to find out why. What I get. Your page has 14 blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or a...
by Tom49er
Sat Dec 19, 2015 5:21 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: The storage engine for the table and table don't support
Replies: 13
Views: 381

Re: The storage engine for the table and table don't support

They said my database to old. I need upgrade new version.
by Tom49er
Sat Dec 19, 2015 5:19 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Install Instruction Problems
Replies: 4
Views: 137

Re: Install Instruction Problems

I have the same problem few days ago. It may be your host change the setting.

1. User name: ftp,xxx not like before.
2. check the folder permission. It may be different

It took 2 days for my host found out the problems.

I hope this help you out.
by Tom49er
Sat Dec 19, 2015 5:02 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: The storage engine for the table and table don't support
Replies: 13
Views: 381

Re: The storage engine for the table and table don't support

I asked my host converted for me to Myisam, but they said Because my database too old, I need to upgrade it.

This is new installed 3.1.6. What I have to upgrade?
by Tom49er
Sat Dec 19, 2015 4:56 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Keep log me out
Replies: 8
Views: 322

Re: Keep log me out

Ya, I set exactly like guideline, but it's still log me out.
by Tom49er
Fri Dec 18, 2015 7:02 am
Forum: Extension Requests
Topic: Topic password
Replies: 3
Views: 284

Re: Topic password

Thanks, That one like private forum. I want everyone can see the topic, but it will ask for login to view the contents
by Tom49er
Fri Dec 18, 2015 5:59 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Keep log me out
Replies: 8
Views: 322

Re: Keep log me out

After one post, it logs me out. again and again today.

Go to advanced search