Search found 132 matches

by Tom49er
Thu Dec 17, 2015 8:00 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: No route found for "POST /adm/ucp.php"
Replies: 13
Views: 725

Re: No route found for "POST /adm/ucp.php"

Did you find any clue? Delete all your cache that only thing I did before I went to bed.
by Tom49er
Thu Dec 17, 2015 7:51 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Extension tab without module. Is it normal?
Replies: 2
Views: 82

Extension tab without module. Is it normal?

Hi all,
I don't see extension Module, but it has extension tab. Is it normal ? I don't want later on when I upgrade new version, it will be broken like my old board.
extension.png
by Tom49er
Thu Dec 17, 2015 5:25 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Messed up address, can you please help?
Replies: 4
Views: 128

Re: Messed up address, can you please help?

You want to upgrade your /blog. Just upload the folders to/blog. Follow these steps

https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... /upgrade3/
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 11:27 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Picture attachments
Replies: 2
Views: 103

Re: Picture attachments

Go to ACP > attachment settings > Maximum image dimensions . Set the number you want
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 6:04 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Topic password
Replies: 3
Views: 284

Topic password

Hi,
I wonder can we make one like this mod? Thanks

viewtopic.php?f=70&t=2149535
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 5:59 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: No route found for "POST /adm/ucp.php"
Replies: 13
Views: 725

Re: No route found for "POST /adm/ucp.php"

Just wake up and testing it again. Guess what, it deletes cookies smoothly. I am crazy since upgrade 3.1.6
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 5:52 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: 3.0.12 -> 3.1.6 upgrade error
Replies: 11
Views: 475

Re: 3.0.12 -> 3.1.6 upgrade error

You didn't remove all the mods.
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 10:14 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: No route found for "POST /adm/ucp.php"
Replies: 13
Views: 725

Re: No route found for "POST /adm/ucp.php"

Hi,
This time is not from my host because I test my old board it run smoothly for delete all board cookies. I think one of the extension I just installed causes this problem
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 9:21 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: No route found for "POST /adm/ucp.php"
Replies: 13
Views: 725

No route found for "POST /adm/ucp.php"

Hi everyone,
I think everyday I find new problem. When I click on Deleted all board cookies, I get this message. What wrong?
ajax.png
ajax.png (1.81 KiB) Viewed 725 times
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 9:16 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Css not loading - Prosilver 3.1.6
Replies: 42
Views: 1442

Re: Css not loading - Prosilver 3.1.6

It's looking fine for me. Both of them are the same.
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 9:11 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: The storage engine for the table and table don't support
Replies: 13
Views: 381

Re: The storage engine for the table and table don't support

Thanks,
I don't want to get more trouble. I will ask my Host for help.
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 9:05 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Connection attempt failed with "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Error: Could not connect to server
Replies: 4
Views: 317

Re: Connection attempt failed with "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Error: Could not connect to server

Hi david63,

I always search on Google and try to solve the problems before I ask for helping from this forum.

You are right Hosting was changing the setting. Technician ketp saying nothing wrong from their end until one of them found out the setting was changed.

Thanks
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 6:56 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Connection attempt failed with "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Error: Could not connect to server
Replies: 4
Views: 317

Re: Connection attempt failed with "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Error: Could not connect to server

Hi,
I never had this problem before since I upgraded 3.1.6. My old board is missing files and not show new images not old images, so I install new one and then it starts the problems that why I thought 3.1.6 was causing the problem because I don't change any zilla or server setting years by years.
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 4:39 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Connection attempt failed with "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Error: Could not connect to server
Replies: 4
Views: 317

Connection attempt failed with "ECONNREFUSED - Connection refused by server". Error: Could not connect to server

Hi all,
I use file zilla, Dreamweaver and Cyberduck to upload extension. I get this error. Nothing is wrong from the host end. I change difference computer, difference place and difference IP, but the error is the same. Why ? I didn't change any setting or password?
by Tom49er
Wed Dec 16, 2015 4:20 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Keep log me out
Replies: 8
Views: 322

Re: Keep log me out

Today it looks fine. No idea why. Thanks again

Go to advanced search