Search found 219 matches

by tanrek
Sat Jun 30, 2007 10:35 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Full Syndication Suite 1.0.RC1 (RSS/ATOM)
Replies: 629
Views: 81128

Re: [BETA] Full Syndication Suite 0.9.4a (RSS/ATOM)

Is it right that the version 0.9.4a isn't compatible with RC2? The first code change instruction (adm/style/acp_forums.html) advises me to alter this code: <dl> <dt><label for="display_recent">{L_ENABLE_RECENT}:</label><br /><span>{L_ENABLE_RECENT_EXPLAIN}</span></dt> <dd><input type="radio" class="...
by tanrek
Thu Jun 28, 2007 12:19 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: color of bots (users online)
Replies: 4
Views: 370

Re: color of bots (users online)

Ok, but I still don't understand why I can't control the presentation of the bots with the .css files. The bots are displayed in a bold type and that is not changable via ACP. :|
by tanrek
Wed Jun 27, 2007 11:36 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: color of bots (users online)
Replies: 4
Views: 370

Re: color of bots (users online)

Wow!

I was searching for more than an hour and got my solution here within less than one minute! :D
by tanrek
Wed Jun 27, 2007 11:26 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: color of bots (users online)
Replies: 4
Views: 370

color of bots (users online)

How can I change the color of [bots]
(Who is online: Registered users: xxx [Bot]) in prosilver?
by tanrek
Tue Jun 26, 2007 4:59 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: prosilver: Why Are Topic And Forum Titles Links?
Replies: 1
Views: 261

prosilver: Why Are Topic And Forum Titles Links?

Is there any reason why the topic and forum titles (h1) are constructed as clickable links? My users find it annoying that there something promises action but nothing happens if you click it and now I am thinking about changing that.
by tanrek
Mon Jun 25, 2007 9:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error after correcting language pack (solved)
Replies: 2
Views: 218

Re: Error after correcting language pack (solved)

Problem solved.

I forgot that all language files have to be saved with a special encoding (UTF-8 without BOM).
by tanrek
Mon Jun 25, 2007 9:09 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error after correcting language pack (solved)
Replies: 2
Views: 218

Error after correcting language pack (solved)

I corrected a wording mistake within a language pack (/de/common.php) and uploaded that file. Since then I get the following error message: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4246: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/...
by tanrek
Mon Jun 25, 2007 7:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No bots since phpbb3
Replies: 27
Views: 1163

Re: No bots since phpbb3

I don't know much about Google Adsense but doesn't it require a special authenfitication file or meta-tag as Google Webmaster Tools or Google Maps do?
by tanrek
Sun Jun 24, 2007 12:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Topic Icons not showing on New Post or Messages
Replies: 2
Views: 161

Re: Topic Icons not showing on New Post or Messages

No way. Even if I allow all roles and users for all forums in my RC1 "Can use post icons: YES" there are no topic icons available. But they are visible and checked as "Display on posting page: YES" in the ACP.
by tanrek
Sun Jun 24, 2007 10:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No bots since phpbb3
Replies: 27
Views: 1163

Re: No bots since phpbb3

by tanrek
Sun Jun 24, 2007 10:19 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No bots since phpbb3
Replies: 27
Views: 1163

Re: No bots since phpbb3

heatherw_01 wrote:forum.linkinparkmania.uni.cc
No problem to spider your forum as googlebot and your board recognized me correctly: "Registered users: Google [Bot]"

Check for additional robots.txt and have a look at your .htaccess file.
by tanrek
Sat Jun 23, 2007 8:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No bots since phpbb3
Replies: 27
Views: 1163

Re: No bots since phpbb3

First check your robots.txt. Then take a look at your forum with the eyes of bots: Log off your forum, switch your browser user agent to "googlebot", switch your browser view to "no style", kill all cookies and block them. Then look at the links in your forum - they shouldn't have any sid strings (?...
by tanrek
Sat Jun 23, 2007 12:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Topic Icons
Replies: 3
Views: 292

Re: Topic Icons

dark/Rain wrote:Forum permissions for example if the icons are still not shown.
I can't find a denition for topic icons in the forum permissions - only for post icons. (RC1, prosilver)
by tanrek
Mon Jun 18, 2007 6:12 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Calendar (On Hold)
Replies: 66
Views: 14299

Re: [DEV] Calendar

Did you check whether Ptirhiik is updating his very fine calender already? Here are the contact data out of his MOD description: ## MOD Title: Topic Calendar - phpBB edition ## MOD Author: Ptirhiik <please_use_board@ptifo.clanmckeen.com> (Pierre) http://ptifo.clanmckeen.com ## MOD Description: This ...

Go to advanced search