Search found 77 matches

by thecaretaker1
Wed Aug 09, 2017 8:44 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: problem with pictures in feeds
Replies: 20
Views: 1730

Re: problem with pictures in feeds

I am no coder, but by a stroke of luck, I've fixed it on my forum a slightly different way. For anybody this might help.... In phpbb/feed/helper.php Find // Convert smiley Relative paths to Absolute path, Windows style $content = str_replace($this->phpbb_root_path . $this->config['smilies_path'], $t...
by thecaretaker1
Wed Aug 09, 2017 7:54 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: My Feed images are not showing correctly
Replies: 5
Views: 179

Re: My Feed images are not showing correctly

I am no coder, but by a stroke of luck, I've fixed it. For anybody this might help.... In phpbb/feed/helper.php Find // Convert smiley Relative paths to Absolute path, Windows style $content = str_replace($this->phpbb_root_path . $this->config['smilies_path'], $this->get_board_url() . '/' . $this->c...
by thecaretaker1
Wed Aug 09, 2017 6:59 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: My Feed images are not showing correctly
Replies: 5
Views: 179

Re: My Feed images are not showing correctly

Do a search, this has been discussed and a temporary fix posted. https://tracker.phpbb.com/browse/PHPBB3-15245 Thank you. I have been searching, but obviously not putting the correct words in lol. I've been playing with this all day. At least it's not something I've done wrong :lol: I can't get the...
by thecaretaker1
Wed Aug 09, 2017 4:59 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: My Feed images are not showing correctly
Replies: 5
Views: 179

Re: My Feed images are not showing correctly

Your images have this for the link src="./.http://www.thecaretakers.co.uk/phpBB3/images/smilies/Angry.png" there should not be a ./. prior to the http. Now why it's doing that I have no idea as it isn't doing it on my test forum. It's actually putting the full site url before the dot. http://www.th...
by thecaretaker1
Wed Aug 09, 2017 1:43 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: My Feed images are not showing correctly
Replies: 5
Views: 179

My Feed images are not showing correctly

I've the standard forum setup with my smilies in /phpBB3/images/smilies folder. They work perfectly normally. But when viewing the forum feed in IE, the smilies (and attachments) are not showing correctly. The site url is being repeated. What settings I need to change so images show correctly? My fo...
by thecaretaker1
Wed Jul 05, 2017 7:31 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Custom Registration Agreement
Replies: 13
Views: 2689

Re: [3.2][BETA] Custom Registration Agreement

I just wanted to say, this is just what I was looking for. Installed the Extension on my board and it works perfectly. Thank you.
by thecaretaker1
Sat Jan 28, 2017 9:23 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Attachment thumbnails in ACP
Replies: 1
Views: 251

Re: Attachment thumbnails in ACP

Now I thought you folk would be interested in this... :roll:
by thecaretaker1
Tue Jan 17, 2017 10:11 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Attachment thumbnails in ACP
Replies: 1
Views: 251

Attachment thumbnails in ACP

It would be very useful if an ext was made to show a little thumbnail when looking at the manage attachments. The code generated for the images is very much gobbledygook to me, but to see what image had been assigned that code would be very helpful when wanting to delete a particular image. This is ...
by thecaretaker1
Mon Jul 25, 2016 10:45 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] User Map
Replies: 56
Views: 10596

Re: [DEV] User Map

Can anyone help, I'm currently on version 0.1.3 and want to update to the latest version 2.2. Although everything seems to work alright, I've no markers showing on the main map. Nothing I seem to do will fix this. I've got the marker showing in individual profiles, just nothing on the main map. I ke...
by thecaretaker1
Sun Jun 26, 2016 6:25 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Button menu
Replies: 109
Views: 16940

Re: [DEV] Button menu

Thanks MOB. Although I only have 4 parentbuttons, I have around 50 or so links in total and you are spot on. By constantly pressing the up button finally moved the parentbutton up.

Thanks again!
by thecaretaker1
Fri Jun 24, 2016 6:48 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Button menu
Replies: 109
Views: 16940

Re: [DEV] Button menu

The up and down buttons in the acp for the parent buttons doesn't do anything. Is there another way I can switch the order of the parent buttons without deleting all the sub-buttons and re-entering all the links?
by thecaretaker1
Sun Dec 20, 2015 9:48 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] User Map
Replies: 56
Views: 10596

Re: [DEV] User Map

Well done, this is a super extension. Only glitch I have is when using Google Maps, the user map link shows correctly, but when clicking on a users profile, it seems to try to open another window. This doesn't happen when using the open street map. I've been trying to see if this is a result of anot...
by thecaretaker1
Mon Jul 27, 2015 11:27 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Stop Forum Spam
Replies: 69
Views: 8768

Re: [RC] Stop Forum Spam

I disabled username checking in the code, I don't think it's useful but does potentially deny user registration. I had a user that just chose the username "Sydney" for registration and got blocked. I'm getting this problem a lot. may I ask what you altered in the code to stop it checking against us...
by thecaretaker1
Tue Mar 10, 2015 8:34 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Recent Topics
Replies: 201
Views: 59620

Re: [BETA] Recent Topics

Super extension paybas. Is it just me that has noticed that on my prosilver board (as in the image in post 1) has the colours upside down. The usual forum theme is light blue at the top of the block getting darker as it goes to the bottom. The recent topic is dark at the top getting lighter further ...
by thecaretaker1
Thu Mar 05, 2015 6:49 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Fade Header
Replies: 187
Views: 16311

Re: [RC1] Fade Header

Is there any chance of adjusting the code to fade from one image to another instead of fading to white and back again? That would look so cool! I've found this page about doing it with a jQuery and I've tried with my limited skills to get it to work with your extension, but I can't get it to work my...

Go to advanced search