Search found 34 matches

by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 6:28 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Lost Access to Admin CP
Replies: 6
Views: 675

Lost Access to Admin CP

URL: http://fanforce.roguezeppo.com/forum/index.php Template(s) used: SubSilver, Cobalt 2.0 Any and all MODs: COPPA MOD (13 or older), Active Members Only, Disallow Editing of Replied Posts, FAQ Admin, FAQ Edit, Hide Style Selection, mw3 (Prevent Any Layout from Being Broken), Prune User Posts, Tod...
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 4:38 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.11] Prevent Any Layout From Being Broken
Replies: 173
Views: 63544

I don't know if this has been mentioned already, but what the heck. I installed the mw3 (Prevent Any Layout From Being Broken) MOD in lieu of the original Max Width version since it was recommended on the developer's site. I encountered a problem after the install that I was able to remedy after a f...
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 4:14 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.11] Resize Posted Images Based on Max Width
Replies: 344
Views: 123150

wrong thread, nevermind
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 1:11 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: vis confirm
Replies: 7
Views: 471

The data was there in the first file, but not the second one for some weird reason. Everything works fine now. Thanks!
by RogueScribner
Mon Oct 03, 2005 12:32 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: vis confirm
Replies: 7
Views: 471

Hi all. I am having the same problem as the OP. I tried registering a new user to test out this feature and I keep getting "The confirmation code you entered was incorrect" errors. I recently upgraded from v2.10 via a file replacement upgrade. The upgrade went fine as far as I can tell. Is there som...
by RogueScribner
Wed Apr 06, 2005 6:49 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! functions.php ERROR!
Replies: 2
Views: 60

It worked! Thanks!

Wow. Whodathunk some extra space at the end would cause so many problems? :)

L8r
by RogueScribner
Wed Apr 06, 2005 6:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! functions.php ERROR!
Replies: 2
Views: 60

HELP! functions.php ERROR!

I tried installing the active-membership MOD and I guess it conflicted with something because my board is all screwy now. I immediately opened the MOD and reversed the instructions to undo the install, but I'm still getting errors. I cannot access my ACP or log out. The following error messages are ...
by RogueScribner
Sun Jan 02, 2005 5:38 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Changing the "Goto Page: 1, 2, 3..." color w/ a fo
Replies: 25
Views: 915

I have a related question. I'm wondering how I could change the look of my page links (the "Goto page 1, 2, 3," etc.)? I found the proper area in the CSS file, and I can change the color easy enough if I want to, but I would like to try to have the links in brackets, a la 1 [2] [3] [4] etc. How coul...
by RogueScribner
Thu Dec 23, 2004 9:17 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: phpBB : Critical Error
Replies: 3
Views: 298

I'm having a similar issue: Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/rogueze/public_html/fanforce/forum/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/rogueze/public_html/fanforce/forum/db/mysql4.php on line 330 Warning: ...
by RogueScribner
Wed Nov 17, 2004 7:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass-email function problem ...
Replies: 13
Views: 375

It required the smtp server name yes, NOT "localhost"


I'm having a similar problem. Can someone explain to me the difference between server name and local host?

Thanks.
by RogueScribner
Wed Nov 17, 2004 6:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email :: PHP ::
Replies: 7
Views: 499

I switched to SMTP and it seemed to work for a while. I created an e-mail account just for the site and entered the information via the admin panel. But now I'm getting header errors and a bunch of other stuff. Does anyone know why this would occur and how to troubleshoot the problem? Thanks. ETA: H...
by RogueScribner
Tue Nov 16, 2004 7:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email :: PHP ::
Replies: 7
Views: 499

Okay, so now my question is, is this an internal (php) error or an issue with my server host? It's only been in the past day or so that this error has occured. I'm a little stupid when it comes to the inner workings of things, so if it is a host issue, what should I check to get this resolved? I kno...
by RogueScribner
Mon Nov 15, 2004 7:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email :: PHP ::
Replies: 7
Views: 499

OIC

Thanks!
by RogueScribner
Mon Nov 15, 2004 6:07 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Failed sending email :: PHP ::
Replies: 7
Views: 499

I don't have e-mail enabled on my board, but I do use e-mail for account activation. The weird thing is, when I tried to reply to a message in one of my forums, I got this exact same error. Thinking I hit the e-mail button by mistake, I went back and pointedly hit the Post Reply button instead. I go...
by RogueScribner
Sat Nov 06, 2004 6:42 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Timezone change
Replies: 6
Views: 140

Oh, I see.

Well, I don't know how to use any fancy database programs, so I guess I'll just post an annoucement for everyone to update their profiles then.

Thanks.

Go to advanced search