Search found 54 matches

by PELP
Sat Dec 12, 2015 12:13 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Random header image we_universal
Replies: 3
Views: 227

Re: Random header image we_universal

I see what you mean, David. I wasn´t aware that there was a specific forum for customizing we_universal.

Would it be possible to ask an administrator to move this topic to that forum?
by PELP
Sat Dec 12, 2015 10:51 am
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Random header image we_universal
Replies: 3
Views: 227

Random header image we_universal

I have yet another issue I am trying to resolve on http://www.fritforum.dfac.dk. For the time being I am working on it on this URL http://www.pelp.dk/phpbb. I am trying to get random header image to work on we_universal. I have followed the instructions here: https://inventea.com/en/projects/we_univ...
by PELP
Thu Dec 10, 2015 12:15 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Styles tab in ACP
Replies: 3
Views: 222

Re: Styles tab in ACP

david63 wrote:Those instructions refer to phpBB 3.0
OK. Then what to do in 3.1.6?
by PELP
Thu Dec 10, 2015 10:47 am
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Styles tab in ACP
Replies: 3
Views: 222

Styles tab in ACP

I am administrator of a board for Camper users, fritforum.dfac.dk. We use we_universal as style, and we are trying to make a few changes, but cannot follow the following instructions on Inventea´s website. Now you can override any CSS class or place your custom code in the new file. The last thing y...
by PELP
Mon Nov 23, 2015 8:33 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: IE and logon problems 3.1.6
Replies: 7
Views: 122

Re: IE and logon problems 3.1.6

Thanks again for your reply, and please don´t take this as a complaint, but just as information. After I made the changes that you suggested - which I am convinced are correct - nobody can log on regardless of platform. Deleting board cookies does not do the trick. We have to delete alle browser his...
by PELP
Sun Nov 22, 2015 7:00 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: IE and logon problems 3.1.6
Replies: 7
Views: 122

Re: IE and logon problems 3.1.6

Thanks again. Like I said, I´m new to this.

I guess then, that my mistake was the reason I couldn´t log on with my windows phone.
by PELP
Sun Nov 22, 2015 6:22 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: IE and logon problems 3.1.6
Replies: 7
Views: 122

Re: IE and logon problems 3.1.6

Thanks for the reply. I´ve made the change, so we will have to wait and see if it happens again.

I´m rather new to phpbb, so I guess I missed that little detail.
by PELP
Sun Nov 22, 2015 4:35 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: IE and logon problems 3.1.6
Replies: 7
Views: 122

IE and logon problems 3.1.6

Hi! We are a newly established motorhome club in Denmark with a logon problem on our forum http://www.fritforum.dfac.dk The forum is, for the time being, hosted on a private Synology server, and in general it runs perfectly. Initially we used the IP address to access forum, but after we started usin...

Go to advanced search