Search found 461 matches

by BigRed01
Thu May 26, 2016 2:45 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Mass PM Error
Replies: 6
Views: 251

Re: Mass PM Error

The "./language/en_us/email" directory does not exist that tells you the problem. switch your board back to british english ( en ) and try it again. there is really no need to use the american english pack. the only difference is a few words like customize instead of customise etc. not wo...
by BigRed01
Thu May 26, 2016 2:05 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Mass PM Error
Replies: 6
Views: 251

Mass PM Error

I had this error pop up after submitting the mass pm Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Loader' with message 'The "./language/en_us/email" directory does not exist.' in /home4/********/public_html/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:94 Stack trace: #0 /home4/****...
by BigRed01
Tue May 24, 2016 8:09 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery
Replies: 1267
Views: 120597

Re: [RC] phpBB Gallery

Could you post a screenshot of the contents of the ext/phpbbgallery/ directory on your server? Also, it might not hurt to try and delete all files from the cache directory (except .htaccess and index.htm) I've tried a few times, finally showed up. I think there been something going on with my hosti...
by BigRed01
Tue May 24, 2016 2:41 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery
Replies: 1267
Views: 120597

Re: [RC] phpBB Gallery

JimA wrote:Rearrange the file structure like this: forum/ext/phpbbgallery (so only one folder, not two)
I tried that too, same result.
by BigRed01
Tue May 24, 2016 2:22 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery
Replies: 1267
Views: 120597

Re: [RC] phpBB Gallery

I cannot get this to show in the extensions module. I renamed the folder as stated in the instructions http://lab.anavaro.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=3&sid=a429f65a0b2d93797c12239e39b31c8a You'd need to activate it first in the ACP under the Customise tab. If it doesn't show up there, ple...
by BigRed01
Tue May 24, 2016 1:49 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery
Replies: 1267
Views: 120597

Re: [RC] phpBB Gallery

I cannot get this to show in the extensions module. I renamed the folder as stated in the instructions http://lab.anavaro.com/forum/viewtopic. ... 9e39b31c8a
by BigRed01
Thu May 19, 2016 11:52 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Push Bullet intergration
Replies: 10
Views: 2325

Re: Push Bullet intergration

+4
by BigRed01
Wed May 18, 2016 7:12 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Upgrading From 3.0 to 3.1
Replies: 3
Views: 143

Re: Upgrading From 3.0 to 3.1

That worked like a charm!!!!
by BigRed01
Wed May 18, 2016 7:40 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Upgrading From 3.0 to 3.1
Replies: 3
Views: 143

Re: Upgrading From 3.0 to 3.1

Thanks I'll give it a shot.
by BigRed01
Wed May 18, 2016 1:09 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Upgrading From 3.0 to 3.1
Replies: 3
Views: 143

Upgrading From 3.0 to 3.1

I'm having issues upgrading from 3.0.14 to 3.1.9. I'm not sure if I missed something with the install. I followed page 17-18 for the upgrade guide. I'm assuming there's something still in the database causing this issue from 3.0.14. Not sure where to go from here. The error is what I get when clicki...
by BigRed01
Sat Nov 01, 2014 9:26 pm
Forum: [3.1.x] Convertors
Topic: Trying to Convert 3.0.12 to 3.1 "Could not find path to your former board"
Replies: 14
Views: 6736

Re: Trying to Convert 3.0.12 to 3.1 "Could not find path to your former board"

KevC wrote:You don't need to know that to go from 3.0 to 3.1

viewtopic.php?f=466&t=2232411#convert3
You know I read that, thats what I get for 9hrs OT today.

Thanks.
by BigRed01
Sat Nov 01, 2014 8:42 pm
Forum: [3.1.x] Convertors
Topic: Trying to Convert 3.0.12 to 3.1 "Could not find path to your former board"
Replies: 14
Views: 6736

Trying to Convert 3.0.12 to 3.1 "Could not find path to your former board"

I'm getting this error "Could not find path to your former board" and I'm not sure why, the settings seem to be correct.
by BigRed01
Mon Sep 01, 2014 3:57 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Latest Post ON External Page From Specific Forum
Replies: 18
Views: 1100

Re: Latest Post ON External Page From Specific Forum

It looks like the code is in the news.php file but wont parse that attachment <?php define('IN_PHPBB', true); $phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './'; // Replace with your own root path $phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1); include_once($phpbb_root_path . 'comm...
by BigRed01
Mon Aug 25, 2014 11:38 pm
Forum: General Discussion
Topic: New Wireless Router
Replies: 1
Views: 19362

New Wireless Router

I currently have a linksys e2500 and am having some issues with slow speeds and streaming issues from my pc. I'm looking for something with good range as the connection for my internet comes in the basement and my home has concrete sub floors. This is a two story house.

Thanks
by BigRed01
Mon Aug 25, 2014 2:00 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Latest Post ON External Page From Specific Forum
Replies: 18
Views: 1100

Re: Latest Post ON External Page From Specific Forum

Try the link I posted on page 1. It is already done for you and you can configure to your needs. Thanks. A lot more to go through. Still having one issue, it is showing there is an attachment but no "preview" of it http://i572.photobucket.com/albums/ss163/eel-byte/attachment_zps359c02b3.j...

Go to advanced search