Search found 255 matches

by oldlock
Sun Dec 21, 2008 11:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Custom profile fields problem since upgrade
Replies: 3
Views: 62

Custom profile fields problem since upgrade

Since upgrading to 3.0.4 all the custom profile fields in my registration form have vanished (from the signup form that is). They are all still there in the ACP and are all enabled. I seem to recall that the registration page may have been subjected to a merge during the update process ... Any sugge...
by oldlock
Sun Dec 14, 2008 12:10 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] OurTube [YouTube/Uploaded Video Streaming]
Replies: 343
Views: 41026

Re: [DEV] OurTube [Was: Another YouTube Style Mod]

Given that it's gone very quiet on this MOD does anyone know of any other doing the same, I need to do what this one intended rather than embedding ...
by oldlock
Sun Dec 14, 2008 12:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error message after 3.0.3 - 3.0.4 update
Replies: 6
Views: 185

Re: Error message after 3.0.3 - 3.0.4 update

I have also discovered that I mod which I thought was OK is also broken so just did a clean install of 3.0.4 and reinstalled the mod in question and all nows appears to be OK.
by oldlock
Sun Dec 14, 2008 8:17 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error message after 3.0.3 - 3.0.4 update
Replies: 6
Views: 185

Re: Error message after 3.0.3 - 3.0.4 update

I tried the Cmodding, but got " operation not permitted " ...
by oldlock
Sat Dec 13, 2008 11:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error message after 3.0.3 - 3.0.4 update
Replies: 6
Views: 185

Re: Error message after 3.0.3 - 3.0.4 update

Tried that, no luck. The message went away and then re-appeared on the next page view.
by oldlock
Sat Dec 13, 2008 11:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error message after 3.0.3 - 3.0.4 update
Replies: 6
Views: 185

Error message after 3.0.3 - 3.0.4 update

I get this at the bottom of the page :

Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in /home/antique/public_html/includes/acm/acm_file.php on line 112

Any ideas as to the issue ?
by oldlock
Tue Nov 11, 2008 7:10 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] OurTube [YouTube/Uploaded Video Streaming]
Replies: 343
Views: 41026

Re: [DEV] OurTube [Was: Another YouTube Style Mod]

Sounds like a great MOD, I will certainly try it out as I have a VPS and as such should be able to make it work.
by oldlock
Mon Oct 13, 2008 2:30 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments port ?
Replies: 6
Views: 97

Re: Attachments port ?

I think I have it resolved, I had to re-install imagemagic on the server.
by oldlock
Mon Oct 13, 2008 1:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments port ?
Replies: 6
Views: 97

Re: Attachments port ?

More info :

This issue only seems to present when the image requires resizing during the upload. :?:
by oldlock
Sun Oct 12, 2008 11:38 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments port ?
Replies: 6
Views: 97

Re: Attachments port ?

They are unchanged at 777.
by oldlock
Sun Oct 12, 2008 10:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments port ?
Replies: 6
Views: 97

Re: Attachments port ?

OK .. Odd, I wounder whats blocking it then ...
by oldlock
Sun Oct 12, 2008 9:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Attachments port ?
Replies: 6
Views: 97

Attachments port ?

I have just moved to a VPS I have been improving the server firewall and now it appears no-one can upload attachments, std posting is fine, and std replies is fine but any attempt to add an attachment results in a plain white screen. I've tried shutting the firewall back down but the problem remains...
by oldlock
Thu Sep 25, 2008 3:25 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smileys and search broken following server move ..
Replies: 20
Views: 210

Re: Smileys and search broken following server move ..

Still have the same smileys issue, any ideas out there :?:
by oldlock
Mon Sep 22, 2008 11:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smileys and search broken following server move ..
Replies: 20
Views: 210

Re: Smileys and search broken following server move ..

None of the smilies you are missing show in that screenshot. surprised, confused, etc. How many files are in the smiles folder? should be 30. There are 24 files ? In the fresh download too ? The search function is now up and running this am so can only assume it was a corrupt upload. The backend in...
by oldlock
Mon Sep 22, 2008 4:00 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smileys and search broken following server move ..
Replies: 20
Views: 210

Re: Smileys and search broken following server move ..

Will do so, tomorrow - it's 23:59 here now so I'll have to call it a day and come back to the problem 2morow. is there anything database related it could possibly be ?

Go to advanced search