Search found 114 matches

by Sweet_Amstaff_Sarah
Tue Sep 11, 2007 7:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with my forum
Replies: 2
Views: 128

Problem with my forum

I didn't make any changes the last months and suddenly I get following problem: phpBB : Critical Error Error doing DB query userdata row fetch DEBUG MODE SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_users.MYI' (errno: 145) SELECT u.*, s.* FROM phpbb_sessions s, phpbb_users u WHERE s.session_id = '3f3ece...
by Sweet_Amstaff_Sarah
Tue Sep 11, 2007 7:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Some problem with my forum
Replies: 3
Views: 304

Re: Some problem with my forum

I have made a mistake, I'm using a 2.x forum, I will post my topic in the right thing.
by Sweet_Amstaff_Sarah
Tue Sep 11, 2007 5:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Some problem with my forum
Replies: 3
Views: 304

Some problem with my forum

I didn't make any changes the last months and suddenly I get following problem: phpBB : Critical Error Error doing DB query userdata row fetch DEBUG MODE SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_users.MYI' (errno: 145) SELECT u.*, s.* FROM phpbb_sessions s, phpbb_users u WHERE s.session_id = '3f3ece...
by Sweet_Amstaff_Sarah
Fri Jun 01, 2007 8:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can't send bulk email
Replies: 2
Views: 129

Can't send bulk email

I want to sent an email to all my members but when I do so, I get the following message

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

I can't find whats going wrong maybe someone an idea?
by Sweet_Amstaff_Sarah
Fri Apr 27, 2007 8:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Google Ads
Replies: 1
Views: 90

Google Ads

On my previous host, I had to let the hosts place some google ads on my webpage. Now I changed webspace and I don't have to do that anymore. But I totally took over my previous installations so I didn't loose any of my mods. But the google ads are still on my website and they are causing some proble...
by Sweet_Amstaff_Sarah
Wed Apr 04, 2007 6:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Messages don't show up
Replies: 3
Views: 80

Re: Messages don't show up

Hmmm... The last poster and post count changed as I was watching it.... Now it is working but that 1 message that I was talking about never showed up in the total posts and was never vissible as last poster. Something strange. Maybe something to do with just posting when we made the backup or so......
by Sweet_Amstaff_Sarah
Wed Apr 04, 2007 1:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Messages don't show up
Replies: 3
Views: 80

Messages don't show up

I transferred my forum to an other webspace, and everything is back in place but when members post a new message, it isn't shown in the total posts placed by the users and the last postername at the forum isn't changed either. What is the problem?
I allready did the cookiedance today.
by Sweet_Amstaff_Sarah
Tue Apr 03, 2007 9:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with remembering
Replies: 1
Views: 68

Re: Help with remembering

Solved the problem by looking at the table on my other host
by Sweet_Amstaff_Sarah
Tue Apr 03, 2007 8:55 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can't log in
Replies: 1
Views: 150

Can't log in

I transferred all my files to an other webspace, first got some problems with my tables but I got that cleared. I got to my testforum page, I wanted to install the styles like it was on my other webspace. But when I installed that style, I couldn't login again. Everytime I enter my username and pass...
by Sweet_Amstaff_Sarah
Tue Apr 03, 2007 8:26 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with remembering
Replies: 1
Views: 68

Help with remembering

A few months ago I installed some new mods on my forum but since the webspace had more downtime then uptime, I wanted to change from webspace. I copied everything but I have some problems with my tables. I know I installed the Flags mod and I added those tables but I Still get an error. Could someon...
by Sweet_Amstaff_Sarah
Wed Feb 07, 2007 8:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Register problem
Replies: 4
Views: 144

I just putted everything back in the way it was before I installed the mod, everything is working back now.
by Sweet_Amstaff_Sarah
Wed Feb 07, 2007 8:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Register problem
Replies: 4
Views: 144

When I go and look at my phpMyAdmin, to my database and go to the table php_users, I only see 1 thing that's calles user_regip
I'm not really home in that sort stuff, so what could cause the problem?
by Sweet_Amstaff_Sarah
Wed Feb 07, 2007 7:07 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Register problem
Replies: 4
Views: 144

Register problem

Someone who tried to register at my forum got the following message: Could not insert data into users table DEBUG MODE INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_regdate, user_password, user_email, user_regip, user_regip, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_interests, user_sig, u...
by Sweet_Amstaff_Sarah
Mon Feb 05, 2007 10:09 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC13] IP Country Flag 2.9.6b full (2008-03-20)
Replies: 643
Views: 95842

Hi

I installed this mod on a friends forum because we find it a very great mod but something seems to be messed up in the layout. You can see it at: http://www.9382.dk/astdk/
by Sweet_Amstaff_Sarah
Sun Feb 04, 2007 9:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Ip adress problem
Replies: 5
Views: 218

The problem only excisted for 1 day, the last day of the month, I'm going to see if it happens again this month.

Go to advanced search