Search found 69 matches

by JohanLM
Fri Sep 30, 2005 6:45 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Is a deleted post GONE or just "gone".
Replies: 3
Views: 438

Is a deleted post GONE or just "gone".

Deleted a whole postthread by mistake (Dont ask :roll: ).
Now...
Is that post gone forever...?
Or is it possible to "dig it up" from a dark corner in the database somewhere with phpAdmin or simillar?
by JohanLM
Sat Sep 24, 2005 7:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Clean install, but keep only the members?
Replies: 1
Views: 253

Clean install, but keep only the members?

Wich files in the DB should I keep. And is this possible? I want to do a cleansweep and start from scratch on my phpBB. Got to messy over the years and it didn't help out much I tried and tested alot of hacks and mods in the "early days"! :roll: So is it possible to ONLY keep the list of members and...
by JohanLM
Sat Sep 10, 2005 1:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP redirects me to my old server?!
Replies: 2
Views: 224

*sighs*
No. :(

Knew there was something...
I guess one has to do that BEFORE one does the backup yes?

But thank you extreeeeeeeemly much for the help Anon.
Worked like a charm. :)
by JohanLM
Sat Sep 10, 2005 10:09 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP redirects me to my old server?!
Replies: 2
Views: 224

ACP redirects me to my old server?!

I downloaded the database from the originalsite and uploaded it with phpMyAdmin. Everything works fine. All posts and members etc etc etc are there. I can even click the Administration link and get into the ACP on the new server without any problems. Allthoug when I click on any of the links in ther...
by JohanLM
Fri Jul 08, 2005 9:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Get redirected to old ACP from new forum ACPlink? [SOLVED]
Replies: 2
Views: 113

Great!
Thanks for the fast help, that did the trick and fast to. :)
by JohanLM
Fri Jul 08, 2005 9:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Get redirected to old ACP from new forum ACPlink? [SOLVED]
Replies: 2
Views: 113

Get redirected to old ACP from new forum ACPlink? [SOLVED]

Basicly what Ive done is I installed a "fresh" version on a new server. Then I [Backup Database] on my old forum on my old server, and then I [Restore Database] on the new one. So far so good... Everything seems to be there on the new one now... Memberlists, posts, etc. Allthough then I press the [G...
by JohanLM
Sat Apr 02, 2005 1:14 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Signature not showing?[2.0.13 ]
Replies: 4
Views: 176

/slaps head

Jezez!
I totaly forgot about one, it´s allways been "ON" regardless wich forum I have been in I never really took notice of it. Thanks for putting it in "Dummie Language" BAGHDAD-RAWA! :oops: :wink:
by JohanLM
Sat Apr 02, 2005 12:14 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Signature not showing?[2.0.13 ]
Replies: 4
Views: 176

Aye...
That is what I meant by:
I have also [Always attach my signature:] turned [ON] in my profile.


Is very strange?!
by JohanLM
Sat Apr 02, 2005 8:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Signature not showing?[2.0.13 ]
Replies: 4
Views: 176

Signature not showing?[2.0.13 ]

I have DLed and installed the latest version of phpBB 2.0.13 from scratch. And I have done this before on earlier versions, so it´s not my first. I just noticed that when I make a signature it won´t show up in the posts!? I have the [Allow Signatures] turned [ON] in the Admin > Config. section. I ha...

Go to advanced search