Search found 180 matches

by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 6:12 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Maybe encoding problems...help needed
Replies: 1
Views: 100

Its a language understanding problem...I am not sure if this will fix it but try installing the languages that you are using. If you dont know what I am talking about visit this page and scroll to the bottom.

http://www.phpbb.com/downloads.php
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 6:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Must Reply Mod?
Replies: 4
Views: 205

Bump just incase...
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 6:08 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: News
Replies: 1
Views: 77

You would need a mod...I would suggest using the PHP-Nuke portal since it has tons of mods and such for you as well as phpbb integrated.
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 6:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: E-mail attachments, and splicing topics
Replies: 6
Views: 539

1. In Mass email with phpbb? No...in your own email service? Sure.
2. http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=290971
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: how to restore only one topic from backup?
Replies: 3
Views: 135

well all I could tell you is to just wait until someone else replies because sorry but I am not sure if its even possible.
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Please help! admin problems
Replies: 13
Views: 296

How would make the code not visible change anything?
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:55 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can not login to administrator panel ~ Please help
Replies: 5
Views: 365

you do have SSL...now thats quite odd. If you go into myphpadmin and delete the content out of the smtp table and the secure table that might help.
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Please help! admin problems
Replies: 13
Views: 296

now when you click that does it try to go to that page or just it just go back to the initial index page?
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can not login to administrator panel ~ Please help
Replies: 5
Views: 365

You didnt actually enable cookies...they are enabled automatically. What you did was enabled secure cookies which uses SSL to secure it. Unless you have a server with an SSL installed I am not sure how you will be able to get back in. The best way would prolly be deleting the forum and starting over...
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: how to restore only one topic from backup?
Replies: 3
Views: 135

I am not aware of a way to recover just one topic...easiest would be to restart it.
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Please help! admin problems
Replies: 13
Views: 296

it sounds like your admin/index.php has been removed or corrupted...first, when you go to the bottom what url shows in your browser at the bottom... is it something like this? http://www.yoursite.com/admin/index.php ... i2424sh21a
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Ideas for Ranking Titles
Replies: 3
Views: 129

my previous suggestions are about as broad as you can go...with general terms you dont have that many options.
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Very frustrated with phpBB2
Replies: 6
Views: 224

wherever the index.php page is located thats where the other files will be looked for. Why do you want to seperate them anyway? I would suggest making a seperate subfolder to place the forum in.

yoursite.com/forum/index.php and keep the files all together there.
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: phpbb admin page
Replies: 5
Views: 180

this is quite common actually, have you used phpbb before? When did it start doing this? Are you using phpbb stand alone or a portal such as Nuke?
by MichaelTunnell
Tue May 17, 2005 5:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login.php And Admin.php Problem
Replies: 3
Views: 133

you installed it on your personal computer? Is the computer to installed it to connected to the net such as a server, or are you talking about a hosting account. I dont see why you would get that error with subSilver installed as its just a basic theme so it doesnt have any way it would stop the log...

Go to advanced search