Search found 80 matches

by kristara
Sat Sep 30, 2006 4:49 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: remove link from overall_header to viewforum link in forum
Replies: 3
Views: 552

I was told Categories Mod. I am thinking that is the more difficult/complex one in regards to Simple SubForum. Man...I hate to have to remove all the code from the one and install the other.

Anyone else have any ideas?
by kristara
Sat Sep 30, 2006 4:46 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

ZS: Sorry, I had been so burned out from it all lately. I noticed after my last post, I had indeed messed w/the poll page, and it moved my buttons to the left. As of right now, I overwrote my config file, and my forum is down. I do still wanna take care of this issue, just will be a lil longer yet t...
by kristara
Sat Sep 30, 2006 4:18 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! Lost my config.php!
Replies: 18
Views: 980

I have both
by kristara
Sat Sep 30, 2006 2:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! Lost my config.php!
Replies: 18
Views: 980

Mike: my server has told me b4, not their dept to provide back ups (that is extra feature, which maybe I should look into). I HAD a backup, just don't understand where it is. I have MANY copies of the sql file, but none of the config. Cybrid: I hear what your saying and agree, just can't find the er...
by kristara
Fri Sep 29, 2006 9:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! Lost my config.php!
Replies: 18
Views: 980

can someone please help me?
by kristara
Fri Sep 29, 2006 5:20 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! Lost my config.php!
Replies: 18
Views: 980

well, I thought I had a copy of my forum, but I don't. Also, can't seem to find a full copy. I did restore the sql db, and as I said, changed the user and pw to match the config file, but for some reason I am missing something..

(thanks for your quick responses)
by kristara
Fri Sep 29, 2006 5:11 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! Lost my config.php!
Replies: 18
Views: 980

thanks, but it's heavily modded.
by kristara
Fri Sep 29, 2006 5:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HELP! Lost my config.php!
Replies: 18
Views: 980

HELP! Lost my config.php!

Well, I got a bit sloppy and overwrote my config.php today w/my chat one. I have changed username and password in MySql; deleted the DB and re-instated w/new user and pw; still no forum up. This is my error! phpBB : Critical Error Could not query config information DEBUG MODE SQL Error : 1146 Table ...
by kristara
Sun Aug 27, 2006 1:08 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

something was messed up. I was able to get it into one table, but not another one. (an extra /tr at the botttom and extra blank rows in the left column). <table width="95%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center"> <tr> <td><tr> <th class="thHead" colspan="2">{L_ADD_A_POLL}</th> </t...
by kristara
Sun Aug 27, 2006 6:12 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 396033

I am adding "Keep Unread" and apparently these lines are missing from my index.php. Can you help me figure out where they go? #-----[ FIND ]------------------------------------------ # $last_post .= '<a href="' . append_sid("viewtopic.$phpEx?" . POST_POST_URL . '=' . $forum_data[$j]['forum_last_post...
by kristara
Fri Aug 25, 2006 2:57 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 396033

Alright, so they do need to be in order then. Yes, Issue #2 I posted together. I THOUGHT that might be part of my problem. Did you see how part of it is highlited? I gave you part code/part image. #3 I posted seperately (yes, has nothing to do with admin_index page), My question was if it is a link ...
by kristara
Fri Aug 25, 2006 2:53 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

LOL-umm..guess we did same time? Did you happen to see it after you posted?
by kristara
Fri Aug 25, 2006 1:41 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

Posting_Poll_Body.tpl Could you put this in a table for me please? <tr> <th class="thHead" colspan="2">{L_ADD_A_POLL}</th> </tr> <tr> <td class="row1" colspan="2"><span class="gensmall">{L_ADD_POLL_EXPLAIN}</span></td> </tr> <tr> <td class="row1"><span class="gen"><b>{L_POLL_QUESTION}</b></span></t...
by kristara
Fri Aug 25, 2006 1:38 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

I want to post the poll body tpl and see if you can put it in a table for me; I can't seem to do it. I will adjust the sizes if it makes it easier. Also, I just started having a problem with smilies not inserting at cursor (but I see phpbb doesn't either). Lastly, ever heard of a PM getting lost? I ...
by kristara
Fri Aug 25, 2006 1:08 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 396033

When assigning the forum_order values, assign them in increments of 10, starting with 10. Do the same with the forums in each category. Yes, I did sort and do by increments of 10 (no set order). I do not know what you mean by Do the same w/the forums in each category. I am confused. I was FINALLY a...

Go to advanced search