Search found 80 matches

by kristara
Fri Aug 18, 2006 11:25 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

DUP-SORRY
by kristara
Fri Aug 18, 2006 11:24 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

DUP-SORRY
by kristara
Fri Aug 18, 2006 11:23 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

posting smilies seems fine. I did notice in the posting_body.tpl, some of the cells were white. I removed it and it looks much better; however, hasn't fixed my problem. The ONLY pages that are messed up, is when doing a REPLY or NEW POST. So, I would "think" that my overall header and footer are fin...
by kristara
Fri Aug 18, 2006 11:08 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Live Email Validate (LEV)
Replies: 220
Views: 62995

I have found that if I use a legit email service, i.e. yahoo, all pass, no matter how mundane of a name I make up and they get through. Any ideas?
by kristara
Fri Aug 18, 2006 10:34 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

Yes, I am trying to change the format of the page. From your help, I was able to narrow it down to the posting_poll_body.tpl (strange, but so it seems). If I change the page background to white, the whole page goes white (so it seems to be this page). However, I have my forum setup to 99% for white ...
by kristara
Fri Aug 18, 2006 9:56 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 396038

Dicky: Thank you SO much! You are the first person to ever help me here. I have the simple subforums working now, thanks to your advice; I can't believe I did that more than once! hehe As for the index file, thanks again for your willingness. http://armsofchrist.com/index.txt Also, I have asked back...
by kristara
Fri Aug 18, 2006 2:56 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: custom phpbb pages
Replies: 35
Views: 4163

custom phpbb pages

I have had a problem for a while now. I have been able to change ALL pages, but POST for topic AND PM. I cannot seem to find where I change these pages. You can view it at: http://www.armsofchrist.com/forum/viewforum.php?f=3 and choose NEW TOPIC. As you can see, the white page does not go to the top...
by kristara
Fri Aug 18, 2006 5:03 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 396038

I don't know when this quite working for me, but I recently upgraded my phpbb and know it's not working now...I can't seem to get a category to move to be a subcategory. I have gone thru the instructions at least three times. Also seems i am getting an error in admin/admin_forums w/adding code . ' /...
by kristara
Thu Aug 17, 2006 1:02 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Offset Server Time
Replies: 14
Views: 2787

I've checked and double checked..installed many mods in the past. Looking for some experienced to help me figure out WHY I am not seeing the drop down boxes.

Thanks!
by kristara
Wed Aug 16, 2006 11:23 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Offset Server Time
Replies: 14
Views: 2787

offset server time

I have checked ALL files again and still no place in config to input hours and minutes. Anyone have ANY idea?

Thanks!
by kristara
Mon Jul 31, 2006 10:54 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Offset Server Time
Replies: 14
Views: 2787

I have checked and double checked the code and it all seems correct, but I can't seem to get the drop-down boxes to show for hours and minutes...
by kristara
Fri Jun 16, 2006 8:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin Panel no longer "main"
Replies: 3
Views: 195

I have this happen every so often; seems that if I clear my cookies I am fine. Anyone else experience this problem?
by kristara
Fri Jun 16, 2006 8:51 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA]Search Bot Indexing MOD v1.3.0 (was Bot Indexing MOD)
Replies: 200
Views: 38316

problems w/bots

I installed this last week, and Google is only hitting 12 pages, (which they say is 22%; which can't be right) and MSN only 1 page. I did see Yahoo was waiting to be added, which I did. But it still seems I am having problems getting crawled. I know my last forum picked up right away and I seemed to...
by kristara
Wed Apr 19, 2006 12:07 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin Panel no longer "main"
Replies: 3
Views: 195

strange, now it's working normal. :|
by kristara
Tue Apr 18, 2006 11:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin Panel no longer "main"
Replies: 3
Views: 195

Admin Panel no longer "main"

My admin panel is no longer opening a page in MAIN, instead it's opening in a new page, and I am losing the panel.

I haven't done anything recently, so not sure how it happened. When I view the source for the page, it shows MAIN.

Can anyone help me please?

Go to advanced search