Search found 27 matches

by ohlookitspaul
Fri May 19, 2006 7:21 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: When you restore a database...
Replies: 2
Views: 225

When you restore a database...

it doesn't restore all of the users from that database, does it? I'm just checking.

Does this mean that every single one of my users would have to re-register?
by ohlookitspaul
Fri May 19, 2006 6:55 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with Member Registration - Blank page?
Replies: 9
Views: 304

haha sorry. it's just that it seems that if it gets off the first page, no one bothers.

that link doesn't really help though, because it's not problems with logging in that i have, it's a blank page when registering.
by ohlookitspaul
Fri May 19, 2006 6:53 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Admin can create new user?
Replies: 3
Views: 333

Admin can create new user?

Is there a mod for admins to create new users without going through the Register thing? My board is messed up so that no one can register, but I need to create a new profile to have a new moderator. I would've sworn I saw a mod for this a long time ago, but I could just be delusional.
by ohlookitspaul
Fri May 19, 2006 6:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with Member Registration - Blank page?
Replies: 9
Views: 304

no one?
by ohlookitspaul
Fri May 19, 2006 4:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with Member Registration - Blank page?
Replies: 9
Views: 304

didn't seem to work. ALL of my members have to do this? i have a few hundred members. the problem is just with registering new members...
by ohlookitspaul
Fri May 19, 2006 4:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with Member Registration - Blank page?
Replies: 9
Views: 304

if it helps, after hitting submit, it just goes to my forum/profile.php page, whic is blank. i can still see profiles fine though, oddly enough.
by ohlookitspaul
Fri May 19, 2006 4:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with Member Registration - Blank page?
Replies: 9
Views: 304

Bump? I really need help on this please!
by ohlookitspaul
Thu May 18, 2006 8:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with Member Registration - Blank page?
Replies: 9
Views: 304

Your phpBB board URL: www.hatesomethingbeautiful.com/chat Template(s) used: subSilver Any and all MODs: i have a lot of mods. the ones that i've done recently are redbar2, quick poll insert, searchbox_1.0.1, the vbulletin dhtml menu one (which i couldn't get to work btw), simple image upload, upgrad...
by ohlookitspaul
Thu May 18, 2006 8:26 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with Member Registration - Blank page?
Replies: 9
Views: 304

Help with Member Registration - Blank page?

Whenever anyone tries to register for my forums, after they hit submit, the next page is a blank page. I am not sure what is wrong. It must be something that I modded on the 14th because that's the last day that anyone registered for my forums. I am sort of a n00b when it comes to phpbb, besides doi...
by ohlookitspaul
Sun May 14, 2006 7:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Quote issue after update to 2.0.20
Replies: 32
Views: 5587

I have the bbcode equote mod installed and it no longer works when i upgraded to 2.0.20. anyone else having this problem?
by ohlookitspaul
Sun Mar 12, 2006 9:35 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] External Link MOD
Replies: 126
Views: 22931

Is there anyway to get this so that it works with phpbb Fetch All?

http://www.hatesomethingbeautiful.com

whenever I click on a link from the main page, it says internal server error. it works when I click the link from the forum though.

EDIT - never mind, i'm stupid. i figured it out.
by ohlookitspaul
Fri Dec 16, 2005 5:08 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2245521

For some reason, I can attach things fine, they show up in the folder on the site that they're supposed to show up in (and I can even hotlink to the pictures, etc.), but they won't show up in the posts that I've attached them to. Any suggestions?

Go to advanced search