Search found 174 matches

by SHIVA_
Mon Jul 29, 2013 3:03 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: What's this called exactly and how to change its font fize
Replies: 5
Views: 144

Re: What's this called exactly and how to change its font fi

what is the name of this particular title and where is it located: common or content or elsewhere. Thanks.
by SHIVA_
Mon Jul 29, 2013 6:02 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: What's this called exactly and how to change its font fize
Replies: 5
Views: 144

What's this called exactly and how to change its font fize

Please see image and look for the highlight in red box.

What's that forum title called in specific and how can I change its font size?

Basically after clicking on a forum from the "forum index" the forum title is too small for my taste, how do I increase it? Thanks...
by SHIVA_
Thu Jul 25, 2013 2:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: site_logo.gif issues...
Replies: 3
Views: 589

Re: site_logo.gif issues...

Search is a great thing. I used this instruction and managed to fix the width issue. I made the Min Width the min pixels to work my site_logo and did not add a "width" but added "margin: 0 auto;" padding: 0 20px; min-width: XXXpx; margin: 0 auto; Thanks. Open styles/prosilver/theme/common.css, find:...
by SHIVA_
Thu Jul 25, 2013 2:01 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: site_logo.gif issues...
Replies: 3
Views: 589

Re: site_logo.gif issues...

Yes. It didn't work. I did a search and found this: if you want to fix your logo Open imageset/imageset.cfg Find Code: Select all img_site_logo = site_logo.gif*52*139 and edit the dimensions accordingly. Admin panel>styles>imagesets>refresh Then press F5 to refresh your forum index. it worked to bri...
by SHIVA_
Thu Jul 25, 2013 1:45 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: site_logo.gif issues...
Replies: 3
Views: 589

site_logo.gif issues...

I had an issue with my site, where it reverted to plain HTML. In the ACP, under styles I refreshed the styles and the Styles came back, but now the site_logo.gif is showing as a thumbnail. I did delete site_logo.gif and uploaded it with no change. this is how it supposed to look: http://bmwsuperbike...
by SHIVA_
Thu Jul 25, 2013 1:17 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0. forum just went plain HTML.
Replies: 3
Views: 666

Re: 3.0. forum just went plain HTML. no Styles...

it backed up, but it's not complete. I'll start a new thread.
by SHIVA_
Wed Jul 24, 2013 11:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0. forum just went plain HTML.
Replies: 3
Views: 666

3.0. forum just went plain HTML.

without me touching or changing anything on the site, my forum just went plain HTML without any styles.

http://bmwsuperbikes.com/forum

this is how it supposed to look:
Image


this is how it looks now.
by SHIVA_
Sat Mar 17, 2012 5:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "Resynchronise statistics" shows SQL ERROR
Replies: 2
Views: 108

Re: "Resynchronise statistics" shows SQL ERROR

all resolved thanks.
by SHIVA_
Sat Mar 17, 2012 3:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "Resynchronise statistics" shows SQL ERROR
Replies: 2
Views: 108

"Resynchronise statistics" shows SQL ERROR

Hi, I get this error message when I click on "Resynchronise statistics." General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Table 'phpbb_posts' is marked as crashed and should be repaired [1194] SQL SELECT COUNT(post_id) AS stat FROM phpbb_posts WHERE post_approved = 1 BACKTRACE FILE: includes/db/mysql.php LINE: 15...
by SHIVA_
Sat Mar 17, 2012 3:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "The requested topic does not exist" error on all threads
Replies: 9
Views: 373

Re: "The requested topic does not exist" error on all thread

I tried to "Resynchronise statistics" as suggested by Tapatalk uninstall and I am getting this error message: General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Table 'phpbb_posts' is marked as crashed and should be repaired [1194] SQL SELECT COUNT(post_id) AS stat FROM phpbb_posts WHERE post_approved = 1 BACKTRACE...
by SHIVA_
Sat Mar 17, 2012 3:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "The requested topic does not exist" error on all threads
Replies: 9
Views: 373

Re: "The requested topic does not exist" error on all thread

Tapatalk is uninstalled but the problem still persists, unchanged.

I removed mobiquo
removed the script from overall header in ACP, Styles, Templates
Removed the forum from Tapatalk website
and have purged the cache,

but I am still getting the same error.
by SHIVA_
Sat Mar 17, 2012 2:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "The requested topic does not exist" error on all threads
Replies: 9
Views: 373

Re: "The requested topic does not exist" error on all thread

never mind I am uninstalling as per tapatalk website.
by SHIVA_
Sat Mar 17, 2012 2:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "The requested topic does not exist" error on all threads
Replies: 9
Views: 373

Re: "The requested topic does not exist" error on all thread

should I just remove the folder "mobiquo?"

Go to advanced search