Search found 58 matches

by pastilles
Wed Apr 12, 2006 5:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: message_die () error on upgrade need help asap!
Replies: 8
Views: 374

Hi,

I had to restore a backup because I could not keep it like that. Yes, I did clear my cache and cookies :(.

First my patch file don't work then the code changes doesn't. Please help out here.

Thanks
by pastilles
Wed Apr 12, 2006 10:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: message_die () error on upgrade need help asap!
Replies: 8
Views: 374

Can anyone help?
by pastilles
Tue Apr 11, 2006 4:04 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: message_die () error on upgrade need help asap!
Replies: 8
Views: 374

I used the code changes version and yes my install directory was deleted.

Thanks
by pastilles
Tue Apr 11, 2006 3:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: message_die () error on upgrade need help asap!
Replies: 8
Views: 374

message_die () error on upgrade need help asap!

Hi,

Im getting a message_die () error after having upgraded my phpbb forum with the code changes package. My forum was heavily modded and the patch file didnt work.

Image: http://i45.photobucket.com/albums/f98/p ... /error.jpg

Please help asap!

Thanks a lot
by pastilles
Sat Apr 08, 2006 4:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Do I actually need to update?
Replies: 12
Views: 260

Patch file don't work for me :(. I need urgent help with this. My forum is heavily modded.
by pastilles
Sat Apr 08, 2006 11:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Patching to 2.0.20
Replies: 14
Views: 959

I been hoping someone can give me a fix rather then used changed files :( .

Thanks
by pastilles
Sat Apr 08, 2006 10:52 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Patching to 2.0.20
Replies: 14
Views: 959

Yeh, I have a heavily modded board so it's critical I use the patch! :)

And the other options havent worked :(
by pastilles
Fri Apr 07, 2006 11:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Patching to 2.0.20
Replies: 14
Views: 959

I keep getting no such file or directory error too when I insert this command:

patch -cl -d [forums] -p1 < [phpBB-2.0.19_to_2.0.20.patch]

Thanks
by pastilles
Mon Feb 13, 2006 2:50 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum/Post Lock does not work
Replies: 7
Views: 132

Hi, Sorry for the late reply was away this weekend. I tried switching to subsilver and still did not work the delete button also looks flawed.

Anyone can help me with the code I need or the file or what I should do please?

Thanks
by pastilles
Thu Feb 09, 2006 7:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum/Post Lock does not work
Replies: 7
Views: 132

Image
by pastilles
Thu Feb 09, 2006 7:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum/Post Lock does not work
Replies: 7
Views: 132

Image
by pastilles
Thu Feb 09, 2006 9:31 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum/Post Lock does not work
Replies: 7
Views: 132

Yes, but the locking topic button is not working at the moment. Whats wrong here then?
by pastilles
Wed Feb 08, 2006 10:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum/Post Lock does not work
Replies: 7
Views: 132

Forum/Post Lock does not work

Hi,

My forums locking system is not working at the moment I first thought I had messed something but I have not changed anything for ages.

ANy ideas whats wrong?

http://www.pastillesnetworks.com/forums :P

Go to advanced search