Search found 267 matches

by Seraphic
Sun Jul 27, 2008 6:22 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html
Replies: 12
Views: 697

Re: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html

Find: <!-- IF forumrow.S_IS_CAT or forumrow.S_FIRST_ROW --> After, add: <!-- IF not forumrow.S_FIRST_ROW --></table><!-- ENDIF --> Thanks a lot prototech, that fixed it. On a side note, it seems SubSilver2's ACP returns two warning errors from my validator. Pages are overall_header.html and overall...
by Seraphic
Sun Jul 27, 2008 5:03 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html
Replies: 12
Views: 697

Re: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html

Hi prototech, I was working on my forum today and noticed that it was returning some html errors. (guess I didn't notice because the forum still displays correctly) line 407 column 1 - Warning: missing <tr> line 407 column 1 - Warning: discarding unexpected <table> line 408 column 1 - Warning: missi...
by Seraphic
Fri Jul 18, 2008 12:29 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Board3 Portal 1.0.2
Replies: 613
Views: 70478

Re: [RC1] Board3 Portal 1.0.0

Is this "safe" to use on a live forum running phpBB 3.0.2?
by Seraphic
Thu Jul 17, 2008 11:48 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html
Replies: 12
Views: 697

Re: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html

Thanks prototech, it is working now. :D

Seems like that was a lot harder then it needed to be. :lol:
Was quite easy to do this with phpbb2 templates.
by Seraphic
Thu Jul 17, 2008 3:06 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html
Replies: 12
Views: 697

Re: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html

Hi prototech, thanks for the reply. I made the changes you suggested and that fixed the viewforum category page. <table class="tablebg" cellspacing="1" width="975"> <tr> <td class="cat" colspan="5" align="{S_CONTENT_FLOW_END}"><!-- IF not S_IS_BOT and U_MARK_FORUMS --><a class="nav" href="{U_MARK_FO...
by Seraphic
Wed Jul 16, 2008 10:46 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB3 Portal
Replies: 889
Views: 145205

Re: [Beta] phpBB3 Portal

Hi,

Is this portal still in Beta?

Also, I was looking at "http://www.phpbb3portal.com/" and the "Latest news" display. That is the only way to display news/posts? You can't show the text from each post? The user has to click the link to see the text?

Thanks
by Seraphic
Wed Jul 16, 2008 7:05 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html
Replies: 12
Views: 697

Re: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html

You forgot the collspan="2" in the TH. I think this is the error. I have to test this to my localhost to see what should the code be. There was a fifth TH tag there, so each spans one, not two. That is why I don't have the colspan tag. <th width="50"> HOLD </th> Think the issue is for som...
by Seraphic
Tue Jul 15, 2008 7:32 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html
Replies: 12
Views: 697

Configuration of SubSilver2 forumlist_body.html

Hi, I'm having a problem with the configuration of subsilver2's forumlist_body.html page. I'm trying to set it up so each new forum category starts a new spaced table and isn't linked to the other forum categories. I've got it working on the index how I want, but now the viewforum category page is r...
by Seraphic
Tue Jul 15, 2008 2:45 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Where do you find these font colors?
Replies: 0
Views: 118

Where do you find these font colors?

Hi, In subsilver2, where do you find these font colors for the UCP page? Overview Front Page No Friends Online >> Along with "Page 1 of 1" font color Need to change them from Black to White. Thanks Edit: Nevermind, found it. I was searching for #000000 in the code. .nav { margin: 0; color: black; fo...
by Seraphic
Thu Jun 12, 2008 3:16 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Problem with SubSilver2 posting_body.html width
Replies: 2
Views: 173

Re: Problem with SubSilver2 posting_body.html width

Thatbitextra wrote:Change it to:

Code: Select all

<table class="tablebg" width="<!-- IF S_PRIVMSGS -->758<!-- ELSE -->975<!-- ENDIF -->" cellspacing="1">
Thanks 8-)
by Seraphic
Thu Jun 12, 2008 1:48 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Problem with SubSilver2 posting_body.html width
Replies: 2
Views: 173

Problem with SubSilver2 posting_body.html width

Style: SubSilver2 File: posting_body.html Line: #106 <table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1"> Hi, I'm hoping to get some help as the width setting in posting_body.html seems to be linked to two different pages. :| For Compose message at "/forums/ucp.php?i=pm&mode=compose" I need the widt...

Go to advanced search