Search found 169 matches

by rusty12345678909
Mon Nov 30, 2009 6:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Send statistics module?
Replies: 3
Views: 217

Re: Send statistics module?

Main page of the ACP, here: Oh well their you go I was looking for "Send statistics module" not "Send statistical information" thanks, heck I would have never found it, I even did a control F and searched each page for "Send statistics module" maybe someone can change the message to Update was succ...
by rusty12345678909
Mon Nov 30, 2009 5:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Send statistics module?
Replies: 3
Views: 217

Send statistics module?

Just got done updating from 3.0.5 to 3.0.6 got the below message Update was successful All files are up to date with the latest phpBB version. You should now login to your board and check if everything is working fine. Do not forget to delete, rename or move your install directory! Please send us up...
by rusty12345678909
Sun Oct 25, 2009 7:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Help! Where my attachments gone?
Replies: 2
Views: 162

Re: Help! Where my attachments gone?

Did you ever resolve this I have the same problem, can only see 1998 by FTP I have to do a complete server backup then download it and unzip it here on my computer to see more than 1998 files. Is their a way to change the directory the attachments go into once the "files" dir gets to say 1900 files ...
by rusty12345678909
Mon Jan 05, 2009 10:54 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Modify Subsilver2 table cell colors?
Replies: 6
Views: 290

Re: Modify Subsilver2 table cell colors?

Ouch! My reading comprehension for the lose. Rusty, I sent you a PM with some advice on how to cross reference another template to get the colors you want. Thanks for the correction, Raimon! :oops: Sentinel Not a problem I am just looking for a way to translate the old style data as seen in my pics...
by rusty12345678909
Mon Jan 05, 2009 10:46 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: installation error 404
Replies: 17
Views: 3039

Re: installation error 404

Anybody? Support for 2.0 has been locked up so you cant even ask any more questions, cant do a new install or upgrade 3.0.... quite a position we have created here. Support for conversion to phpBB3 is provided in the 3.0.x Support forum, read the annoucnement please. This topic is not about a gener...
by rusty12345678909
Sun Jan 04, 2009 7:15 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: installation error 404
Replies: 17
Views: 3039

Re: installation error 404

Anybody?

Support for 2.0 has been locked up so you cant even ask any more questions, cant do a new install or upgrade 3.0.... quite a position we have created here.
by rusty12345678909
Sat Jan 03, 2009 1:14 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: installation error 404
Replies: 17
Views: 3039

Re: installation error 404

Having the same problem with a new install,I also discovered this problem with the latest release. http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=1379985&p=8253465#p8253465 Forbidden You don't have permission to access /MO/install/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error wa...
by rusty12345678909
Fri Jan 02, 2009 5:05 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Modify Subsilver2 table cell colors?
Replies: 6
Views: 290

Re: Modify Subsilver2 table cell colors?

Wow I notice part of the pictures have been cut off if you want the full size let me know I can email them to you, guess its nice to have that 3" wide blank space to the right of each picture not sure I understand why its needed.
by rusty12345678909
Fri Jan 02, 2009 5:02 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Modify Subsilver2 table cell colors?
Replies: 6
Views: 290

Re: Modify Subsilver2 table cell colors?

Does this help?
I know the colors I just dont know how to put the same color data into phpbb3, it was nice that phpbb2 had a format showing what and where for each color :D

Image

Image


Thanks again.
by rusty12345678909
Thu Jan 01, 2009 8:28 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Modify Subsilver2 table cell colors?
Replies: 6
Views: 290

Modify Subsilver2 table cell colors?

I have Subsilver2 installed in phpbb3 but I want to change some of the cell colors, years ago I modified the styles data page in phpbb2 to the users liking, the users have indicated they would like the subsilver2 when loaded in phpbb3 to have the same colors as the old board. Is their a way to modif...
by rusty12345678909
Thu Jan 01, 2009 5:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.3 to 3.0.4 Problem
Replies: 2
Views: 369

Re: 3.0.3 to 3.0.4 Problem

Anybody?
by rusty12345678909
Thu Jan 01, 2009 5:01 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Auto Cookies
Replies: 752
Views: 243275

Re: [2.0.18] Auto Cookies

Tried this mod all I got was errors, any ideas? I am trying to resolve problems I am having converting from v2.0 to v3.0 by doing the conversion on a home server,but they have locked up the post http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=1&t=1379975&p=8214485#p8214485 The original problem and re...
by rusty12345678909
Sun Dec 28, 2008 7:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.3 to 3.0.4 Problem
Replies: 2
Views: 369

Re: 3.0.3 to 3.0.4 Problem

Forgot to click on Notify me when a reply is posted so made this reply :idea:
by rusty12345678909
Sun Dec 28, 2008 7:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.3 to 3.0.4 Problem
Replies: 2
Views: 369

3.0.3 to 3.0.4 Problem

I upgraded my 3.0.3 to 3.0.4 then try to use the converter to convert my old phpbb2 site to 3.0.4 and it will never finish, seems like the server hangs. I restore to 3.0.3 then run the converter on my old site and it works just fine, contacted the owner of the server he said to post here as he has n...
by rusty12345678909
Sun Dec 28, 2008 7:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login issue on new server
Replies: 1
Views: 7103

Login issue on new server

Hi Moved my site to a new server, the site works but when I try to log in on the new server it logs into the old server. Any idea how to fix this? I also have the same problem on my home test server, I try to log in on my home server and it takes me to my current running phpbb2 out on the web not on...

Go to advanced search