Search found 1321 matches

by ckwalsh
Tue Apr 18, 2006 1:59 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Woah, what's going on!
Replies: 12
Views: 810

Your link isn't working :(

After uploading the files though, you must run the install script. It should be in phpbb_root/install/install.php
by ckwalsh
Tue Apr 18, 2006 1:50 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: PHPBB hacked Urgent Help Needed
Replies: 1
Views: 98

Powered by phpBB 2.0.11 © phpBB Group


There's your problem. Download the Admin toolkitand run the security scan to remove the text, then upgrade to 2.0.20.
by ckwalsh
Tue Apr 18, 2006 12:31 am
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Todays Posts
Replies: 1
Views: 478

This should be posted in the Mod Requests forum

Try there :D
by ckwalsh
Mon Apr 17, 2006 11:52 pm
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Universal login.
Replies: 30
Views: 5750

Note, I added the Awaiting Activation Text. That *should* be put in hte language file.
by ckwalsh
Mon Apr 17, 2006 11:43 pm
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Universal login.
Replies: 30
Views: 5750

I've just done this with my Page, and I use this modified Login.php file. I put it in my site directory and it works great. The only changes made to it are the redirect functions are replaced with Siteredirect, which is the redirect function in includes/functions.php redefined with the new name at t...
by ckwalsh
Mon Apr 17, 2006 11:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ERROR MESSAGE.. HELP IMMEDIATELY
Replies: 3
Views: 217

Your server is slow, and being overloaded by the templating system. You can use the Xtreme styles mod which should help, but other than that we can't do anything
by ckwalsh
Mon Apr 17, 2006 1:52 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Remove users with no posts
Replies: 11
Views: 309

if you have PHPMyAdmin, just run a query in the phpbb_users table looking for users with no posts, then delete them.

Not the nicest way, but it will work.
by ckwalsh
Mon Apr 17, 2006 12:23 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Is search broken?
Replies: 3
Views: 282

by ckwalsh
Sun Apr 16, 2006 11:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can't change background and table colors
Replies: 2
Views: 472

What template are you using?
by ckwalsh
Sun Apr 16, 2006 11:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Pictures tile vertically *PROBLEM RESOVED*
Replies: 14
Views: 512

Ah. Figured it out. It has to do with your skin. It's not a mod that's doing it, it the definition of an image. Go to templates/TEMPLATE_NAME/bbcode.tpl and search for this: <p style="width: 550px; overflow: hidden;"><img Then in that line, remove the " <p style="width: 550px; overflow: hidden;"> " ...
by ckwalsh
Sun Apr 16, 2006 11:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Critical Error
Replies: 4
Views: 177

Can you change the skin back?
by ckwalsh
Sun Apr 16, 2006 11:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Pictures tile vertically *PROBLEM RESOVED*
Replies: 14
Views: 512

Ok, doesn't look like it's there.

Can you get the "bbencode_second_pass" function?

And for editing, your example code in the topic post
by ckwalsh
Sun Apr 16, 2006 11:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Pictures tile vertically *PROBLEM RESOVED*
Replies: 14
Views: 512

Ok, go to your root folder and then open includes/bbcode.php in a text editor. Do a search in it for "function bbencode_first_pass(", then copy that entire function and post it here.

EDIT: Can you also edit your first post so the board isn't stretched?

Go to advanced search