Search found 38 matches

by zzafio
Tue Feb 24, 2015 11:45 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: White screen - only on my iPad
Replies: 7
Views: 378

Re: White screen - only on my iPad

Ah, that makes a lot more sense. I emptied the cache on server, and also cleared browser history on desktop. Now the white screen is on desktop and iPad equally ;) Yesterday´s upgrade to 3.1.3 went smoothly, but obviously incorporated something that was amiss with the earlier 3.0.12 forum. I´ll star...
by zzafio
Tue Feb 24, 2015 9:59 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: White screen - only on my iPad
Replies: 7
Views: 378

White screen - only on my iPad

A couple of weeks ago I noticed that my forum displayed properly on my MacBookPro Retina, but displayed a white screen on my iPad Mini Retina. A second forum (different domain but same servers etc) displays perfectly on both devices. Yesterday I successfully updated the forum from 3.0.12 to 3.1.3......
by zzafio
Sun Dec 23, 2012 10:09 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Disable Moderator Approval?
Replies: 3
Views: 235

Re: Disable Moderator Approval?

Thanks. I think I fixed the User Registration Settings some time in the past... but it was the continued presence in the Newly Registered Group that was causing the confusion for me.

Thank again for the five minutes fix!
by zzafio
Sun Dec 23, 2012 9:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Disable Moderator Approval?
Replies: 3
Views: 235

Disable Moderator Approval?

I have run one forum for years where people join/post/reply etc without any need for approval (except joining, of course). On a more recent forum I see that some members' posts require approval before they are publicly viewable. I find this extremely annoying, but can't find any way to 'switch off' ...
by zzafio
Mon Sep 24, 2012 3:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: White page after change to viewforum_body.html
Replies: 7
Views: 427

Re: White page after change to viewforum_body.html

Great. You just helped me work it out! I use Text Edit on Macbookpro. In the past I seem to remember opening/editing/saving just as you say I should be able to. I just looked at 'preferences' and made some changes... and yes, I can now edit and save files like viewforum_body.html without any problem...
by zzafio
Mon Sep 24, 2012 1:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: White page after change to viewforum_body.html
Replies: 7
Views: 427

Re: White page after change to viewforum_body.html

I have been playing with this for the last 3 hours - and a minute ago all was resolved! I think the problem was how I opened and edited the /template/viewforum_body.html file. I know to be careful to use a plain text editor, but I probably messed up while opening html / editing txt /saving again as ...
by zzafio
Mon Sep 24, 2012 11:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: White page after change to viewforum_body.html
Replies: 7
Views: 427

Re: White page after change to viewforum_body.html

No luck. Nothing to delete in the server cache. I tried a different browser, and get this message in Chrome: Server error The website encountered an error while retrieving http://sloe.biz/pip/viewforum.php?f=3&sid=661ff4fdd8841c3b970e5a043f455b3d. It may be down for maintenance or configured incorre...
by zzafio
Mon Sep 24, 2012 10:24 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: White page after change to viewforum_body.html
Replies: 7
Views: 427

Re: White page after change to viewforum_body.html

Thanks for rapid reply - made while I was already editing the typo in url! - OK now, www.sloe.biz/pip

I'll try you advice right away. Gracias.
by zzafio
Mon Sep 24, 2012 10:07 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: White page after change to viewforum_body.html
Replies: 7
Views: 427

White page after change to viewforum_body.html

Today I tried to add Adsense code to styles/prosilver/template/viewforum_body.html after reading advice here https://www.phpbb.com/kb/article/advertisements-in-phpbb3/ . I added the Adsense code immediately below <!-- INCLUDE overall_header.html --> but now I only see a blank white page instead of t...
by zzafio
Tue Oct 11, 2011 4:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Duplicate database entries - safe to remove?
Replies: 2
Views: 92

Re: Duplicate database entries - safe to remove?[SOLVED]

I agree, I think they just got saved from an earlier version. You didn't venture an opinion on safe deletion... but I went ahead anyway... and all is OK! (Phew!).

Gracias.
by zzafio
Tue Oct 11, 2011 3:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Duplicate database entries - safe to remove?
Replies: 2
Views: 92

Duplicate database entries - safe to remove?

My board works well, and has done for approx 7 years. But I notice the db is populated with entries with two distinct prefixes: phpbb3_ , and phpbb_ I made the upgrade to phpbb3 years(?) ago, but recent working with Joomla is making me bolder in poking around in databases etc I am guessing the phpbb...
by zzafio
Wed Oct 05, 2011 3:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to install MODs...?
Replies: 3
Views: 167

Re: How to install MODs...?

Thanks, I couldn't agree more! I was just looking at the files myself and thinking is it worth the risk.

In the last year I've got 'into' Joomla, and this has given me the confidence to do more with my phpBB board. But, hey, no need to rush... ;) Thanks for the input.
by zzafio
Wed Oct 05, 2011 2:11 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to install MODs...?
Replies: 3
Views: 167

How to install MODs...?

I am ready to install http://www.phpbb.com/customise/db/mod/add_homepage_link_in_header/ but there's no installation notes. How are MODs generally installed? I can't find any useful info in search. My forum has run well without MODs for about 8 years, but I'm now getting a bit more adventurous! Vers...
by zzafio
Wed Oct 05, 2011 12:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Making 'Site Description' linkable...?
Replies: 8
Views: 381

Re: Making 'Site Description' linkable...?

... You can update overall_header.html to do that (I did it on my board ). Personally, I think that phpBB would be well served by adding a new ACP configuration option to provide a URL to your main site... Did you know there is no link back to your board? I agree a new ACP link-back feature would b...
by zzafio
Tue Oct 04, 2011 10:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Making 'Site Description' linkable...?
Replies: 8
Views: 381

Re: Making 'Site Description' linkable...?

Thanks. I'm obviously new to this tampering with code etc - but what you say is a big help and will come in handy one day. I have noticed a small problem in that the proposed new link would be too close to the logo which is linked to 'home' - and could easily cause confusion. I've found this article...

Go to advanced search