Search found 119 matches

by JupiterGPL
Fri Nov 07, 2014 3:26 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Apache CPU usage up since update....
Replies: 4
Views: 578

Re: Apache CPU usage up since update....

Noxwizard wrote:Yes, you are going to see an uptick in CPU usage as 3.1 uses more libraries and has a larger memory/cpu footprint. Make sure the debug constants are not enabled in config.php and check over the Load Settings in the ACP.
That's all I needed to know.
by JupiterGPL
Fri Nov 07, 2014 3:13 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Board3 Portal 2.1.0-RC2
Replies: 460
Views: 59224

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Any help with the LINKS Module?

I cannot remove any links. Once they are added, they cannot be removed or edited. If I edit one, the original stays and a new (edited) one is added. Where is this info stored in the database? I would like to manually fix this problem on the back end.
by JupiterGPL
Thu Nov 06, 2014 9:57 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 174
Views: 68297

Re: [DEV] Reputation System

Image
Image
by JupiterGPL
Thu Nov 06, 2014 9:45 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 174
Views: 68297

Re: [DEV] Reputation System

Pico88 wrote:I cannot reproduce your issue. Can you post screenshot of your ACP reputation settings?
Do you just want a screen shot of the top of the options? I ask because I can't fit all of it in one screenshot.
by JupiterGPL
Thu Nov 06, 2014 5:14 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 174
Views: 68297

Re: [DEV] Reputation System

It is set to 0 to disable it.
by JupiterGPL
Thu Nov 06, 2014 5:03 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 174
Views: 68297

Re: [DEV] Reputation System

So how does Rep actually work? I have been given 7 positive Reps, yet my total only shows 1 everywhere except for in the specific Rep are of my profile.

Image
Image
Image
by JupiterGPL
Thu Nov 06, 2014 3:39 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Apache CPU usage up since update....
Replies: 4
Views: 578

Apache CPU usage up since update....

Since updating from 3.0.12 to 3.1.1 I have noticed that the CPU usage on my server has increased quite a bit. Mostly coming from Apache. If you look at the CPU Usage chart below, you can see that last week on 3.0.12 it was fairly steady. Then the big spikes during the update due to some problems I h...
by JupiterGPL
Thu Nov 06, 2014 2:46 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 174
Views: 68297

Re: [DEV] Reputation System

So.... I love how these extensions work in 3.1. Very easy to install and test. But once Pico puts out a new version, how do you update it? I can't seem to find out how to update extensions. My best guess would be to disable it, upload the new folder to replace the old one and then enable it again. I...
by JupiterGPL
Thu Nov 06, 2014 4:26 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 174
Views: 68297

Re: [DEV] Reputation System

FYI.... Received this error when I rated someone while the rating was in the collapsed menu. AKA mobile. Probably part of the "Responsive" work that you are still working on. General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Unknown column 'rep_to' in 'where clause' [1054] SQL SELECT SUM(reputation_points) AS poin...
by JupiterGPL
Wed Nov 05, 2014 5:06 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Board3 Portal 2.1.0-RC2
Replies: 460
Views: 59224

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

This fixed the ability to remove modules.

But I am still unable to remove the default links in the LINKS module. Is there a spot in the database where I can do this? I can't seem to find it.
by JupiterGPL
Tue Nov 04, 2014 8:33 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Board3 Portal 2.1.0-RC2
Replies: 460
Views: 59224

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

New problem. I can't delete modules. I just get a message that says "AJAX error Service Unavailable" when I try to delete a module. I also cannot delete and links in the "Links" module. I try to delete but it just brings me back to the main admin page for the portal. Here the same problem, i think ...
by JupiterGPL
Tue Nov 04, 2014 8:23 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Board3 Portal 2.1.0-RC2
Replies: 460
Views: 59224

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

New problem.

I can't delete modules. I just get a message that says "AJAX error Service Unavailable" when I try to delete a module. I also cannot delete and links in the "Links" module. I try to delete but it just brings me back to the main admin page for the portal.
by JupiterGPL
Tue Nov 04, 2014 3:54 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Error when going to the Database Update page.
Replies: 8
Views: 582

Re: Error when going to the Database Update page.

So I started the entire update process over. My board is back up and running.

Now when I click on the "Extensions" tab I get a blank white page.
by JupiterGPL
Tue Nov 04, 2014 3:48 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Board3 Portal 2.1.0-RC2
Replies: 460
Views: 59224

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Never mind. It was the old portal causing problems on 3.1

Go to advanced search