Search found 230 matches

by hc2995
Sat Jul 08, 2006 6:23 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.10] IP Only By Admin
Replies: 57
Views: 25930

Problem with mod.........

After installing the mod i get a lot of things with question marks next to them (like at the bottom where the delete topic/lock topic/ split topics ECT.... icons are there are question marks next to them)


im runnig phpbb 2.0.21
by hc2995
Sat Jul 08, 2006 6:12 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can you buy the rights to phpbb?
Replies: 11
Views: 506

well if you make a change to code then just sell the instructions on how to change/add said code (or just registar it as a modification)
by hc2995
Sat Jul 08, 2006 6:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems with a modification
Replies: 1
Views: 190

Problems with a modification

i have installed a mod "Ip_only_by_admins" it worked fine BUT..... i have noticed at the bottom with the lock, delete, move, split, buttons there are question marks next to them!

Can some one help im using phpbb 2.0.21
by hc2995
Sat Jul 08, 2006 6:05 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Version Information Problem!
Replies: 3
Views: 251

Ok thanks so can u help me with the other problem?
by hc2995
Sat Jul 08, 2006 5:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Version Information Problem!
Replies: 3
Views: 251

Version Information Problem!

When i log into the Admin Panel inside the Admin Index when it says "Version Inforamtion" all i get is "Unable to use socket functions. Please join our mailing list" can someone please help me fix this? I am running phpbb 2.0.21 I also have another question, i have installed a mod "Ip_only_by_admins...

Go to advanced search