Search found 45 matches

by Genocaust
Thu Jul 20, 2006 1:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: BBCode Buttons Not Displaying
Replies: 6
Views: 410

Another day, another bump :(.
by Genocaust
Wed Jul 19, 2006 1:27 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: BBCode Buttons Not Displaying
Replies: 6
Views: 410

Back up top...Still can't find whats going on in my files :(.
by Genocaust
Tue Jul 18, 2006 11:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: BBCode Buttons Not Displaying
Replies: 6
Views: 410

bump
by Genocaust
Tue Jul 18, 2006 7:58 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: BBCode Buttons Not Displaying
Replies: 6
Views: 410

Everything is still fine in bbcode.tpl on all my templates. The BBCode tags work fine if you type them in manually, but there are no buttons for users to just click to insert them. What other tpl files should I be checking for this? I didn't think there was very much to adding a bbcode + button afte...
by Genocaust
Mon Jul 17, 2006 1:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: BBCode Buttons Not Displaying
Replies: 6
Views: 410

BBCode Buttons Not Displaying

I installed the Google Video BBCode mod and added entries to bbcode.php and posting_body.tpl on all my templates to create a button for the WoW itemstats mod too. This worked for me on about 2.0.17, but after upgrading to future versions the buttons aren't there anymore when you go to post a message...
by Genocaust
Sat Jul 15, 2006 5:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar gallery not showing images....
Replies: 20
Views: 963

I have a similar issue, except the pulldown menu is entirely blank. I have folders in avatars/gallery/folder/files.are.here.jpg but still nothing appears in the dropdown list. Uploading avatars and remote avatars works just fine, and I've tried chmod 777 to the gallery and its subfolders to see if i...
by Genocaust
Sat Jul 15, 2006 12:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moving from a subdomain to regular domain
Replies: 2
Views: 179

Worked like a champ, thank you very much for the prompt reply, too!
by Genocaust
Sat Jul 15, 2006 8:33 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moving from a subdomain to regular domain
Replies: 2
Views: 179

Moving from a subdomain to regular domain

Hi! I'm having a few odd quirks after moving my board from being on subdomain.site.com to www.newsite.com Nothing changed with the hosting of the DB/files physically, I just purchased a separate domain name for the board so I could stop running it as a subdomain on my other domain. I parked the new ...
by Genocaust
Thu Jul 13, 2006 3:25 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: functions_post.php line 258
Replies: 4
Views: 274

Ahhh! Home on lunch and I went back through the modding from 2.0.17 to 2.0.18 and fat fingered a line! I accidentally overwrote a line that I should have added text underneath instead in posting.php -- things work like a champ again :D
by Genocaust
Thu Jul 13, 2006 1:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: guests viewing private messages etc.
Replies: 6
Views: 395

Bots are what search sites like Google, Yahoo, MSN, etc use to index websites. They just pull page and directory information for people to be able to search through later. http://www.webtoolcentral.com/webmaster/tools/robots_txt_file_generator/ Is a nice script to make a robots.txt file to block any...
by Genocaust
Thu Jul 13, 2006 1:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Fake users spoof~
Replies: 2
Views: 271

Do you have visual confirmation and/or email confirmation enabled? This should hopefully help if not.
by Genocaust
Thu Jul 13, 2006 12:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: functions_post.php line 258
Replies: 4
Views: 274

I'm using a prebuilt modified of 2.0.17 as a base with EQDKP integrated for tracking points in a MMORPG so they share databases (don't need my users to have to make an account twice). That leaves me stuck version stepping all the way up on my own, I've only tried going to 2.0.18 and was going to see...
by Genocaust
Thu Jul 13, 2006 12:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: functions_post.php line 258
Replies: 4
Views: 274

bump, please help :(. Worst comes to worst I'm going to end up restoring the file back to 2.0.17 and re-attempting to manually upgrade again to see if I possibly fat-fingered anything, but I'd really like to learn why this happened and how to correct it otherwise!
by Genocaust
Wed Jul 12, 2006 11:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Integrating a userdatabase to phpPP
Replies: 3
Views: 497

I don't really know any PHP but you can google for phpBB with EQDKP integration, it's probably similar. It handles all user registration through the phpBB interface and populates the EQDKP database at the same time (the author didn't want to spend the time to make them share one table, so its two se...
by Genocaust
Wed Jul 12, 2006 10:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: functions_post.php line 258
Replies: 4
Views: 274

functions_post.php line 258

Hi, I recently started to experience this error after trying to update from version 2.0.17 to 2.0.18 on a highly modified board. I really don't know any PHP :oops: , so any advice would be appreciated... Error in posting DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the man...

Go to advanced search