Search found 100 matches

by alan keys
Tue Aug 22, 2006 2:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: spam problems
Replies: 6
Views: 190

can automated scripts deal with the phpBB visual confirmation code ???
by alan keys
Tue Aug 22, 2006 12:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: spam problems
Replies: 6
Views: 190

spam problems

i had problems with spam postings on ikonboard. I installed phpBB and because of gif Confirmation code expected problem to be relieved however the same postings have restarted on phpBB. we discovered daemons within the ikonboard script and felt that registraions and postings were automated. Can some...
by alan keys
Tue Aug 22, 2006 11:01 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

i changed the email target completely - from one yahoo account to another.

The mail address that fails is yahoo.com
The mail address that succeeds is yahoo.co.uk

solution is close but.
anyone any ideas on this.......
by alan keys
Tue Aug 22, 2006 9:04 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

morestuff im using admin@site.co.uk im not using smtp the wecome messgae is recvd by applicant from admin@site.co.uk Welcome to Forums Please keep this email for your records. Your account information is as follows: ---------------------------- Username: aaaaadsfdf Password: aaaa -------------------...
by alan keys
Tue Aug 22, 2006 8:50 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

Morestuff

Tried this and still no work.

The e mail recvd from applicant is from the mail address in config panel. (Send mail is working ????)
by alan keys
Tue Aug 22, 2006 8:38 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

AMD
firewalls and antivirus should not applicable because the situation is the same on different machines and IP addresses.


admin doesnt get a mail
registrant appears as "last member"
logging in goes to blank screen

admin email addresses confirmed correct
PM to admin received.
by alan keys
Tue Aug 22, 2006 7:35 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: seeing new member lists
Replies: 1
Views: 95

seeing new member lists

Can I see a screen in admin CP of the last registered members. I cant see a way to see the list of new members on a time basis ??


thx
by alan keys
Tue Aug 22, 2006 7:32 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

Gents Thank you for comments. I have tried some things and still no good so over night changed the status to None for new member authenication. By the morning i had five posts from five users seling dr*gs etc. So I had to re-enable Admin authenication required. But still no mail is rcvd by admin. He...
by alan keys
Fri Aug 18, 2006 2:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

no. new registered user gets a welcome email and also appears at bottom of form as

"last registered user"


if i pm admin. the mail arrives !!!!!
by alan keys
Fri Aug 18, 2006 1:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

amd thanks for your help

i check the email addresses. Thay are ok.


any ideas
by alan keys
Fri Aug 18, 2006 1:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

no i set the "Enable account activation" to admin but am not receiving an email (as admin) however the registrant recvs folowing message Information Your account has been created. However, this forum requires account activation by the administrator. An e-mail has been sent to them and you will be in...
by alan keys
Fri Aug 18, 2006 12:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

ha.... got you this time.
anyone any ideas why the

admin approval system

might not be working
by alan keys
Fri Aug 18, 2006 11:45 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

turns out that if you register then the approval is still given automatically to the registerant without admin having to approve. as though the check box is still "none" and yet the acceptance message is correct ??? "Your account has been created. However, this forum requires account activation by t...
by alan keys
Fri Aug 18, 2006 11:37 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Enable account activation - not working
Replies: 22
Views: 1230

could it be to do with ""use smtp button in admin config ?
by alan keys
Fri Aug 18, 2006 11:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: OK so I don't have a clue.... How to install
Replies: 6
Views: 255

bob
just get hosting on qiq and then install phpbb.
it will take mins=5
then point your domain to the http://www.phpbb.com/phpBB/rules.php#rule1j
we can all tell you how to do that.
:0)

Go to advanced search