Search found 28 matches

by falafelboy
Tue Dec 19, 2006 4:27 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Inline Banner Ad with Apollo style help
Replies: 2
Views: 393

thanks for the help
by falafelboy
Tue Dec 19, 2006 12:35 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Inline Banner Ad
Replies: 1253
Views: 258458

<!-- IF TPL_CFG_TOPICVIEW == "linked" --><!-- INCLUDE xs/viewtopic_together.tpl --><!-- ENDIF --> <!-- IF TPL_CFG_TOPICVIEW == "seperate" --><!-- INCLUDE xs/viewtopic_seperated.tpl --><!-- ENDIF --> 1) I don't know what that means, I'm a noob. 2) I used to use a very simple inline mod that came wit...
by falafelboy
Tue Dec 19, 2006 12:27 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Inline Banner Ad with Apollo style help
Replies: 2
Views: 393

Inline Banner Ad with Apollo style help

Eh guys, I can't figure how to apply the inline mod to the Apollo theme. 1) Can't FIND .helpline { background-color: {T_TR_COLOR2}; border-style: none; } in overall_header.tpl. Here is the apollo version: http://www.vtutorial.com/forum/templates/apollo/overall_header.tpl 2) Can't FIND <!-- END postr...
by falafelboy
Mon Dec 18, 2006 11:55 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Inline Banner Ad
Replies: 1253
Views: 258458

The style you are using is far removed from subsilver so installing any MOD takes some work. For the style bit you need to add that to the css file that the style uses. For the other bit it will be in viewtopic_together.tpl or viewtopic_seperated.tpl No such tpl files exist in the Apollo theme. thx...
by falafelboy
Mon Dec 18, 2006 11:30 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Inline Banner Ad
Replies: 1253
Views: 258458

Hmmm...I seem to be having issues similar to previous posts: I'm using the Apollo style and need help with the following 2 changes: 1) Can't FIND .helpline { background-color: {T_TR_COLOR2}; border-style: none; } in overall_header.tpl. Here is the apollo version: http://www.vtutorial.com/forum/templ...
by falafelboy
Mon Dec 18, 2006 7:29 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] SEO Urls V2
Replies: 356
Views: 86003

profile.php is profile.php and not profile, search engines can't see files on your ftp. They can only read what is displayed in the url. Tip: Don't forbid only "profile" because a talking url could contain it as the first word and is forbidden, too. look my one: www.maxrev.de/robots.txt regards Ok....
by falafelboy
Fri Oct 27, 2006 11:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: My SMilies are a mess
Replies: 5
Views: 309

1) Check that the images have been uploaded and also check that the folder they're in has the right access permissions. 2) copy the confirm_body.tpl file from template/subSilver/admin to the admin folder of the style you are using . ok perfect. I can delete them now. Regarding the images, dont you ...
by falafelboy
Fri Oct 27, 2006 9:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: My SMilies are a mess
Replies: 5
Views: 309

My SMilies are a mess

I tried installing smilies paks and followed the instructions. Here are my errors: 1) Smilies are not showing up but rather only a text link. 2) When I try to remove the smilies, I get: "Template->make_filename(): Error - file admin/confirm_body.tpl does not exist" How do I remove all of these smili...
by falafelboy
Fri Oct 27, 2006 3:38 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] Google Video
Replies: 161
Views: 56389

Got a fresh phpbb, installed EasyMOD and used it to install: Multiple BBCode MOD BBCode Buttons Organizer Google Video Mod YouTube Video BBCode When i tried to test it, youtube worked fine, while GVideo was just displaying the address enclosed in [GVideo] [/GVideo], like the mod wasn't even there. ...
by falafelboy
Sun Oct 22, 2006 8:16 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] Admin Email notification on New Registration
Replies: 168
Views: 51869

Flawless!

thx for the great mod.
by falafelboy
Sun Oct 22, 2006 7:20 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Multiple BBCode MOD
Replies: 981
Views: 319884

Falafelboy, if the youtube mod worked (i.e. if you ended up with a bbcode button for youtube that worked when you clicked it), it sounds like you have this mod installed properly so I don't think it makes sense to uninstall and reinstall it. What do you mean when you say the google video mod doesn'...
by falafelboy
Sun Oct 22, 2006 6:18 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Multiple BBCode MOD
Replies: 981
Views: 319884

Hi guys. I have only just found about EasyMod now! I wish today was yesterday. :D Anyway, I manually installed the Multiple BB code mod, and after a little debugging (and an hour later), things seemed to be ok. Then I installed the YouTube mod, and it worked. Afterwards, I installed the Google video...
by falafelboy
Sun Oct 22, 2006 5:43 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] Google Video
Replies: 161
Views: 56389

I'll add my voice to those that are having trouble: youtube works and google doesn't. I only see the tags with no video. I've installed the mod to allow multiple BBcode and it works perfectly. So there has to be something wrong with the Google Video mod, I just can't find it. I know there's a few pe...

Go to advanced search