Search found 195 matches

by kateland
Thu Mar 04, 2010 11:38 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] XBox Leaderboard Mod
Replies: 3
Views: 551

Re: [RC] XBox Leaderboard Mod

Hi Richard! So glad to see this mod on phpbb.com. Great job.
by kateland
Wed Jan 20, 2010 1:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Mass-enabling quick reply
Replies: 1
Views: 107

Mass-enabling quick reply

Hi all, Can anyone throw together the SQL to mass-enable quick reply on each forum? I have a lot of subforums and such, and unique permissions, and don't want to go into each forum and do it manually. I searched the site and found the SQL for mass enabling active topics, wonder if someone knew the f...
by kateland
Thu Oct 01, 2009 12:18 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Aligning previously installed mods
Replies: 1
Views: 168

Aligning previously installed mods

Hi all,

I have mods already installed (arcade, gallery) that are auto-mod compliant, however I installed them a while ago without AutoMod.

Is there a way to have Automod recognize the current releases or do I have to uninstall and reinstall?
by kateland
Wed May 20, 2009 7:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Deleting user errors
Replies: 2
Views: 46

Re: Deleting user errors

Shoot. I'm sorry for being so vague, let me start over. I was multitasking at the time. In my ACP > Users and Groups > Inactive Users. I have tons and TONS of spambots who have been feasting on my register link. 50 pages of em. Some are labeled as "Account deactivated by Administrator" and...
by kateland
Wed May 20, 2009 6:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Deleting user errors
Replies: 2
Views: 46

Deleting user errors

Hi all, I'm sorry if this is in the wrong spot! I have two issues. I have 50 pages of inactive and disabled user accounts in my ACP. Oh god. My admin didn't tell me we had this problem for a while, of lots of registrations. I have since implemented some anti bot and feel confident they'll stop. Howe...
by kateland
Sat May 02, 2009 11:52 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8
Replies: 3248
Views: 477407

Re: [Beta] AJAX Chat/Shoutbox MOD 2.0.0 Beta 8

I need some help. I wanted to add smilies and bbcode for a prosilver based and subsilver based style. I (finally) found the code on skin-labs.com but it's not working in Firefox or IE. Nothing happens when I bold, etc. Searching is incredibly frustrating in this thread. Lostmind, you seem to be help...
by kateland
Fri Mar 20, 2009 10:32 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87026

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

z2z that's a great idea...and then in the ACP perhaps we could have an option that allows you to purge the pubDate to get current feeds, if you accidentally delete them. Razer I am hoping for someone to work on that issue too. I have a feed that posts imgs under <media:content as a tag. Unfortunatel...
by kateland
Wed Mar 18, 2009 11:02 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87026

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Yeah it should be. I checked your feed and it doesn't look like a funky ' either...but for some reason phpBB is trying to encode it for utf8 and (\x92) apparently doesn't map to unicode. I'm a bit out of my league here...perhaps you can post your q in modwriters and see if someone can shed some ligh...
by kateland
Wed Mar 18, 2009 10:44 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87026

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

It's definitely not liking the character in "World's" - but I checked the code and there is the $db->sql_escape language in there. What is the collation of your topics table and row? For example in phpMyAdmin: http://www.ne-core.com/phpBB3/images/topiccollation1.jpg http://www.ne-core.com/...
by kateland
Fri Mar 13, 2009 11:03 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Fully Ajaxed Mod
Replies: 1
Views: 124

Fully Ajaxed Mod

Hi all, I'd like to request someone perhaps pick up Paul's (wonderful) idea of a fully ajaxed mod to core phpBB3. ( Link to original topic ) It was an awesome idea and if I had any ajax chops I might try it myself. I think the whole phpBB community would greatly benefit from this mod if it handled s...
by kateland
Thu Mar 12, 2009 11:29 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87026

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Please describe what isn't working. What is the error?
by kateland
Wed Mar 11, 2009 12:45 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87026

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

OK I worked with Mike on MSN and we found the problem - his table prefix was wrong. Pratt, you need to change your phpbb_lastrss_autopost to phpbb_1lastrss_autopost. Your table prefix should be this way for all the rest of your tables, I think.

Try it and let me know if it works or not.
by kateland
Wed Mar 11, 2009 12:04 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87026

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

OK Mike I did a little research and I think according to the backtrace it has something to do with a mysqli error when getting a null result set.

I have some ideas. First, do you have an entry in the database? Can you please post the entry if so?
by kateland
Tue Mar 10, 2009 11:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87026

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Hi there, I believe I'm getting the same error as PrattP. After I finished installing the ACP and upon returning to the forum's index, I get this error: General Error SQL ERROR [ mysqli ] Table '<my-forum>.phpbb3_lastrss_autopost' doesn't exist [1146] SQL SELECT * FROM phpbb3_lastrss_autopost WHERE...
by kateland
Tue Mar 10, 2009 5:31 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 87026

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

I would love to help but I have no idea what the problem is :) Do you have errors you can post?

Go to advanced search