Search found 76 matches

by scotty123
Thu Jul 03, 2008 9:48 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Auto resize for site_logo.gif ?
Replies: 5
Views: 240

Re: Auto resize for site_logo.gif ?

opalelement wrote:Just open the template and put the logo in a center tag
Now that sounds easy :) .... which folder would i need to edit ?
Just looking in overall_header ... would it be this bit ?

Code: Select all

<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
by scotty123
Wed Jul 02, 2008 9:15 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Auto resize for site_logo.gif ?
Replies: 5
Views: 240

Auto resize for site_logo.gif ?

Is there a mod out todo this ? .... The banner is 1010x200 but always stays to the left hand size,

Is there a mod/script out that will keep it in the centre what ever size screen your usein ?
( Iv already got the picture resizer added )

Prosilver2

:?: :?
by scotty123
Thu Nov 29, 2007 9:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Warning
Replies: 8
Views: 763

Re: Forum Warning

Could i get the answer to this 1 aswell please , after installing BB3 i was just testing this out now 1 of my admin have a warning :oops: Doh!! car'nt see the option to delete anywhere :|

Thanks
by scotty123
Fri Nov 16, 2007 4:44 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79877

Re: [DEV]Ajax Shoutbox

Paul wrote:Do I need to quote my message another time? 1.0.x and 0.0.x support should go into the other topic.
Sorry Paul i thought this was the thread for 0.0.9 :oops:
by scotty123
Fri Nov 16, 2007 4:29 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79877

Re: [DEV]Ajax Shoutbox

Rotekoppen wrote:ask for the download link to 0.0.10
that has a fix for it and some bugs ;)
Yes i was thinking that but i thought takeing them out would be easyer than a fresh install as i would'nt use the buttons anyway thought this was the easy option :)
by scotty123
Thu Nov 15, 2007 7:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smilies not working in new window ?
Replies: 1
Views: 120

Smilies not working in new window ?

Not sure what/how to get this 1 working right , when i click post reply & go to add a smilie it works fine but when i open " view more smilies" i get the box but none of them work :? Any ideas how to fix this :?


EDIT sorted now :)
by scotty123
Thu Nov 15, 2007 7:29 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB]Ajax Shoutbox
Replies: 1359
Views: 79877

Re: [DEV]Ajax Shoutbox

Hi guy's .... Paul just noticed that 5 of the buttons on my site arnt working (bold/IMG etc.. ), only the post reply & smilies are working :? not sure what iv done but can i take out the buttons ? if so where & what do i need to delete ? Im not useing the buttons so dont need them anyway if theres a...
by scotty123
Thu Nov 15, 2007 4:27 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Is it possible to fit the banner in the template ?
Replies: 4
Views: 338

Re: Is it possible to fit the banner in the template ?

You're going to have to be more specific! In RC5 I edit overall_header.html and look for this... if (ButtonName=="restore"){document.restore.src = restoreup.src;} } //--> </script> </head> <body class="{S_CONTENT_DIRECTION}" (extra codes in here)> (Main HTML header code goes here!) In mine I have a...
by scotty123
Wed Nov 14, 2007 8:35 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Is it possible to fit the banner in the template ?
Replies: 4
Views: 338

Re: Is it possible to fit the banner in the template ?

OK iv got the image re-sizer sorted & lost the grey backgroung on the header , just need to find a way to fix the banner to the templete :? Anyone give me a little clue :)

EDIT , image re-sizer only working on the main page :(
by scotty123
Wed Nov 14, 2007 5:55 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Is it possible to fit the banner in the template ?
Replies: 4
Views: 338

Is it possible to fit the banner in the template ?

OK guy's iv searched around & not found the answer to this 1 , Im useing Subsilver2 RC5 but car'nt find a post where this has been done :? Iv got the banner in b8ut as a image so it dont re-size with the page :o ... Is there a way to do this in Subsilver :?: TIA guy's > loving this site BTW :D
by scotty123
Wed Nov 14, 2007 7:28 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: HOW TO: Custom Header/Banner & Resize Forum Width
Replies: 121
Views: 32761

Re: HOW TO: Custom Header/Banner & Resize Forum Width

scotty123 wrote::? Im trying to do this bit iv got no colours.css :? Im useing Subsilver2 but car'nt see it .... Prosilver has it but not subsilver , i bet this has been posted 100's of times but is there another away around it in subsilver ?

TIA guy's
:? Anyone help on this 1
by scotty123
Tue Nov 13, 2007 8:08 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: HOW TO: Custom Header/Banner & Resize Forum Width
Replies: 121
Views: 32761

Re: HOW TO: Custom Header/Banner & Resize Forum Width

:? Im trying to do this bit iv got no colours.css :? Im useing Subsilver2 but car'nt see it .... Prosilver has it but not subsilver , i bet this has been posted 100's of times but is there another away around it in subsilver ?

TIA guy's
by scotty123
Tue Nov 13, 2007 4:59 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Adding a IMG in the main forum ?
Replies: 2
Views: 185

Re: Adding a IMG in the main forum ?

Thatbitextra wrote:ACP -> Forums tab -> Edit forum -> Forum image.
Cheers buddy i knew it was there somewhere .... Doh!!!!

Is there a way to have the image after the text :?
by scotty123
Tue Nov 13, 2007 12:32 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Adding a IMG in the main forum ?
Replies: 2
Views: 185

Adding a IMG in the main forum ?

OK iv seen this done b4 but not sure how to do it ? What im trying to do is to add a small image/banner on the main page of the forum after ... EG: Forum Rules /Admin room etc... So when you log on & see the the name of the room with a small image/banner Can anyone tell me how to do this ? still a n...
by scotty123
Mon Nov 12, 2007 11:14 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Forum Background
Replies: 17
Views: 842

Re: Forum Background

This; *background-color: #FFFFFF;*/background-image:url('./images/jap1.jpg'); is not right. change it to : background-image:url('./images/jap1.jpg'); But upload first the image, because it don't exsist ;) Raimon IOU a beer :D Got it sorted , well got an image there just need to fine the right 1 ;) ...

Go to advanced search