Search found 107 matches

by cstotes
Thu Apr 24, 2003 3:55 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Slashdot Style News Posting By CMX - 2.0.6
Replies: 496
Views: 66919

If someone could take 10 minutes out of their day to do the changes to functions_post.php and posting.php and let me grab them so I ca compare I'd really appreciate it.
by cstotes
Thu Apr 24, 2003 8:11 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Slashdot Style News Posting By CMX - 2.0.6
Replies: 496
Views: 66919

Well after a super busy day I decided to just replace functions_post with the backup copy and everything worked fine. For some reason $news_category is never getting set. It should have been set to 0 because I know that code is in the mod: // BEGIN cmx_slash_news_mod // Check news_category if( empty...
by cstotes
Wed Apr 23, 2003 10:56 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Slashdot Style News Posting By CMX - 2.0.6
Replies: 496
Views: 66919

I'm using 2.04 and haven't modded anything in that file up until this mod.
by cstotes
Wed Apr 23, 2003 9:21 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Slashdot Style News Posting By CMX - 2.0.6
Replies: 496
Views: 66919

I'm sure the problem is in functions_post.php. I've redone it from scratch 3 times and followed the directions exactly but still have the same problem. There were some instructions about something being at line 268 and i didn't have what the instructions said would be at line 268. The closest match ...
by cstotes
Tue Apr 22, 2003 3:22 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Knowledge Base
Replies: 647
Views: 92521

I hope this mod is going well. Looks good so far. I'm getting excited for it, have always wanted a KB for my site/forums. Keep up the good work.
by cstotes
Tue Apr 22, 2003 10:04 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Slashdot Style News Posting By CMX - 2.0.6
Replies: 496
Views: 66919

Where/when does &$news_category (prepare post and submit post functions) get set? I keep getting errors that they are empty when trying to insert. There is just a , , where the value should be. I have started over from scratch three times now but whenever I try to post a news item I get Warning:...
by cstotes
Sun Apr 20, 2003 10:49 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Slashdot Style News Posting By CMX - 2.0.6
Replies: 496
Views: 66919

Is what you submitted to be approved different than the beta 3 files?
by cstotes
Fri Apr 18, 2003 12:19 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Log Actions MOD
Replies: 2232
Views: 304343

Hmm... 1.0.4 to 1.0.5 is just changing the version number in constants.php and adding one line in functions_log.php? I thought you were adding a few things, like logging stuff done through the mod cp.
by cstotes
Thu Apr 17, 2003 6:54 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Slashdot Style News Posting By CMX - 2.0.6
Replies: 496
Views: 66919

So what state of "doneness" is this mod in? It looks awesome but I don't want to install it until it is at a 1.0 stage. Keep up the good work.
by cstotes
Tue Apr 15, 2003 7:07 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: text formatting in preview and review topics
Replies: 3
Views: 80

Well I moved the css out of the overall header and put it in a .css file and then uncomment the link rel. The css stuff works fine everywhere else except review and preview. I haven't done any bbcode mods.
by cstotes
Tue Apr 15, 2003 6:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: text formatting in preview and review topics
Replies: 3
Views: 80

text formatting in preview and review topics

Are the css classes supposed to show up in preview and review topic areas when posting? Like I have noticed recently that if I do a code block or quote block that the formatting (box lines, text color, background color) doesn't appear until it is posted. I have done quite a few mods to my forums (I'...
by cstotes
Fri Apr 11, 2003 10:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [S] users can't edit sigs
Replies: 3
Views: 95

It was in usercp_register, I truncated a sql insert by mistake. Thanks a bunch!
by cstotes
Fri Apr 11, 2003 5:41 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [S] users can't edit sigs
Replies: 3
Views: 95

[S] users can't edit sigs

No one can edit their own sigs anymore. Not sure why. Only the administrator still can. What file(s) should I look at to see what is wrong? I have installed mods over the last few months so I'll probably do a file compare between a fresh install and my current files to see if I can spot anything. Ju...
by cstotes
Tue Apr 08, 2003 10:42 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [testing] Need alpha testers for Links add-on
Replies: 76
Views: 10838

http://www.zytro.com/forum3/go.php produces an error, that help any?
Probably not... man this mod looks so great... never will see the light of day :cry:
by cstotes
Sat Apr 05, 2003 11:26 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Online/Offline MOD
Replies: 10
Views: 195

-edited by me-

Go to advanced search