Search found 613 matches

by Abera
Wed Jan 11, 2012 3:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Removing one line in stats
Replies: 2
Views: 142

Re: Removing one line in stats [SOLVED]

Thank you!
by Abera
Wed Jan 11, 2012 2:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Removing one line in stats
Replies: 2
Views: 142

Removing one line in stats

I'm running NV's Who was here? I need to get rid of a phpbb stock line.
Click--> The right calculation
Thanks
by Abera
Thu Dec 01, 2011 3:23 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Just updated to .09 three with same email addresses
Replies: 6
Views: 298

Re: Just updated to .09 three with same email addresses

Change email addresses for the other two users that have the same email, or at least one of them. The main problem is the other two and I can't get a PM waiting at etc... we aren't getting an email notice. I know the mail is working, because my other admin and others are getting them. So far no one ...
by Abera
Wed Nov 30, 2011 4:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Installing phpBB on windows
Replies: 5
Views: 496

Re: Installing phpBB on windows

Is this for your local computer using Windows? For Windows, I'm use using the WAMP localserver and works great. Google it and Download. After installing, you will see the icon for WAMP in the task bar (next to the clock). Right click on the icon. Next right click on phpmyadmin. Create your data base...
by Abera
Wed Nov 30, 2011 4:27 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Just updated to .09 three with same email addresses
Replies: 6
Views: 298

Re: Just updated to .09 three with same email addresses

This is what I get.
Warning

The entered e-mail address is already in use.

All of the users have the same IP. I'm one of the users and the IP is wrong. Not my IP.
by Abera
Wed Nov 30, 2011 3:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Just updated to .09 three with same email addresses
Replies: 6
Views: 298

Just updated to .09 three with same email addresses

I just updated with the latest version. In the db there are three users with the same email address. Can I go in to the db and change them manually with out messing the db up?
Thanks
by Abera
Sun Nov 13, 2011 4:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: All of ACP not showing
Replies: 8
Views: 230

Re: All of ACP not showing

Oyabun1 wrote:acm/
includes/acp
That didn't do it. I'll start over and thank you.
by Abera
Sun Nov 13, 2011 2:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: All of ACP not showing
Replies: 8
Views: 230

Re: All of ACP not showing

Oyabun1 wrote:Without knowing anything much about your board it is difficult to recommend anything.
What files show the ACP and I'll recopy them to the forum?
Thanks
by Abera
Sun Nov 13, 2011 12:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: All of ACP not showing
Replies: 8
Views: 230

Re: All of ACP not showing

Please fill out the Support Request Template Generator and post it back here to enable us to assist you better. Also, what did you change just before the problem arose? Thanks for the come back, but this is on my local server. It was after I had updated from 3.0.8 to 3.0.9. All went well until I br...
by Abera
Sat Nov 12, 2011 9:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: All of ACP not showing
Replies: 8
Views: 230

All of ACP not showing

All of my local ACP is not showing.
Here is what it looks like
What files am I missing, or how do I fix it please?
Thanks
by Abera
Sat Jul 16, 2011 5:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.8->3.0.9 Update: Parse error: syntax error
Replies: 11
Views: 2173

Re: 3.0.8->3.0.9 Update: Parse error: syntax error

It is definitely something in the header file. Because I copied the header from my dev area (which I should have did the install on first, kicking myself for not doing that) and I'm able to get the site back up with that. But I don't know if there are any changes that were made in the "overall_head...
by Abera
Sat Jul 16, 2011 4:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 3.0.8->3.0.9 Update: Parse error: syntax error
Replies: 11
Views: 2173

Re: 3.0.8->3.0.9 Update: Parse error: syntax error

jdkrause wrote:Can anyone out there help? Not trying to be a bother, but I'd really like to get my forums back online.
If this is your site.
http://www.theterrordrome.com
It's coming up fine.
by Abera
Thu Jun 23, 2011 1:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sold my site and moved to a new host...
Replies: 7
Views: 239

Re: Sold my site and moved to a new host...

there is a bug in this version that shows up at times. the fix is here: http://www.phpbb.com/customise/db/official_tool/stk/support/error_after_install_of_stk_1.0.3_support_tools_tab-t_89982-p_207537#p207537 robert I had forgotten about the bug and had a good copy of the stk on my local. I think th...

Go to advanced search