Search found 613 matches

by Abera
Sat Mar 05, 2011 4:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Please delete, move or rename...
Replies: 13
Views: 537

Re: Please delete, move or rename...

Get filezilla for your mac. When you signed up for hosting they should have given you the FTP information for your account. Use that (host, username, password) to connect to the site. Find your forum folder (likely to be in www or public_html or htdocs) and then right click > delete the install fol...
by Abera
Sat Mar 05, 2011 4:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Please delete, move or rename...
Replies: 13
Views: 537

Re: Please delete, move or rename...

As matt74 said... If using Windows. Go to Mycomputer. Double click. Go to xampp. Double click. Go to htdocs. Double click. Double click on phpbb3. Double click. Look at the folders (directories). Find the install directory. Right click and Delete. I am on a Mac and I am hosting the forum oat SiteGr...
by Abera
Sat Mar 05, 2011 4:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Please delete, move or rename...
Replies: 13
Views: 537

Re: Please delete, move or rename...

As matt74 said... If using Windows. Go to Mycomputer. Double click. Go to xampp. Double click. Go to htdocs. Double click. Double click on phpbb3. Double click. Look at the folders (directories). Find the install directory. Right click and Delete.
by Abera
Thu Mar 03, 2011 5:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: This board has no forums.
Replies: 2
Views: 169

Re: This board has no forums.

ACP> Permissions > Groups permissions > guests > no to all.
by Abera
Wed Mar 02, 2011 11:10 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Site in CACHE LOOP
Replies: 11
Views: 391

Re: Site in CACHE LOOP

Setup a test site with a fresh install and copied my files and images over. It does the same thing with fresh install.
At the time of the post I was at both of your sites. The other and new. Was your original site an older version of phpbb, or? What do you mean you copied your files and images over?
by Abera
Wed Mar 02, 2011 1:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Board Upgrade from 3.0.0 to 3.0.8
Replies: 3
Views: 108

Re: Board Upgrade from 3.0.0 to 3.0.8

If you have no MODS installed and since you are using an installed version from your server (Fantastico) you will have to get the [ Full Package ] download from here. Start The Full Package download. Full Package download *NOTE: Before proceeding backup all files and the database.* Then start the up...
by Abera
Tue Mar 01, 2011 4:28 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /hermes/bo
Replies: 3
Views: 425

Re: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /herme

superkingtsob wrote:same error with that change
You say
How did you install your board? I used a tool provided by my host
You didn't download it from the downloads here? I always see the if it were like Fantastico <-sp then they won't support it here. I would download it from here and reinstall.
Just a thought.
by Abera
Tue Mar 01, 2011 4:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /hermes/bo
Replies: 3
Views: 425

Re: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /herme

With the file config.php try changing:

$dbhost = 'tctheconfederacynet.ipowermysql.com';

to

$dbhost = 'localhost';
by Abera
Sun Feb 27, 2011 7:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login Problem After Updating from 3.0.6 to 3.0.8
Replies: 9
Views: 369

Re: Login Problem After Updating from 3.0.6 to 3.0.8

I'm sorry, but no. One of the Moderators will surely to help you.
by Abera
Sun Feb 27, 2011 6:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login Problem After Updating from 3.0.6 to 3.0.8
Replies: 9
Views: 369

Re: Login Problem After Updating from 3.0.6 to 3.0.8

Rehbar wrote:I am using prosilver. But, I customised it. Therefore, it looks different.
Don't know what to tell you. Maybe something got bunged when you were doing your customizing.
by Abera
Sun Feb 27, 2011 6:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login Problem After Updating from 3.0.6 to 3.0.8
Replies: 9
Views: 369

Re: Login Problem After Updating from 3.0.6 to 3.0.8

I am using the default style (prosilver)
By looking at your site you are using a different style. You might switch back to the default prosiiver and try that for testing. If it works then re-upload the style you are using and switch to it. Worth a try.
by Abera
Thu Feb 24, 2011 2:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HELP!!!!
Replies: 5
Views: 456

Re: HELP!!!!

Looks like your site is gone now. I am not a Moderator by any means, but when I saw your site yesterday and at the bottom of your page the copyright Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group wasn't there and I always see the replies from the Moderators stating they will not help. Just tr...
by Abera
Thu Feb 24, 2011 2:44 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update Nightmare
Replies: 5
Views: 267

Re: Update Nightmare

Do you have any MODifications installed?
by Abera
Thu Feb 24, 2011 2:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update Fail
Replies: 13
Views: 542

Re: Update Fail

I think it was updating from 3.0.7 PL1 And no MODs on the board. Back your database up first. You might try: Go get 3.0.8 from the downloads here. * Upload all new files from a download of the full version, EXCEPT for config.php, the /images and /files folders. * Go to yoursite.com/forumfolder/inst...

Go to advanced search